foto: Facebook / Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca
Stradiņa slimnīca saņēmusi sirsnīgu ziedojumu no čaklām rokdarbniecēm
2019. gada 13. decembris, 21:52

Stradiņa slimnīca saņēmusi sirsnīgu ziedojumu no čaklām rokdarbniecēm

Jauns.lv

Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Dzemdību nodaļa saņēmusi sirsnīgu pirmssvētku dāvanu no Latvijas rokdarbniecēm - adītas zeķītes, autiņbiksītes un šūpulīti.

Ar priecīgo notikumu slimnīca padalījusies savā "Facebook" lapā.

"Slimnīcas Dzemdību nodaļā ar praktiskām dāvanām - adītām zeķītēm, pamperiem pašiem mazākajiem un šūpuli - ieradās Ilze Lapsa, divu bērnu mamma, kuras bērni dzimuši tieši šeit, Stradiņos," vēsta ieraksts.

"Pēc viņas pašas vārdiem – saņēmusi ļoti profesionālu servisu, atsaucīgu komandu, kura gan dzemdību, gan pēcdzemdību periodā atbildējusi uz ikvienu jautājumu, pastāstījusi, kā labāk rūpēties par jaundzimušajiem un asistējusi, kad vien tas bijis nepieciešams. Pēc tik patīkamas pieredzes Ilze ļoti vēlējās pateikties Stradiņa slimnīcai par labo darbu. Tā viņa vērsās pie rokdarbnieču domubiedru grupas un, pateicoties dāmu atsaucībai, izveidoja dāvanas pašiem mazākajiem," atklāj slimnīcā.

Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca cer, ka šī iniciatīva ikvienu iedvesmos labākiem darbiem un skaļākiem “paldies” kā šajā pirmssvētku laikā, tā arī turpmāk.