foto: Publicitātes foto
Neļauj vīrusiem pat pieķerties!
2019. gada 4. novembris, 05:00

Neļauj vīrusiem pat pieķerties!

Jauns.lv

Vai tiešām vīrusu infekciju aktīvākajā laikā būtu jāizvairās no lieliem publiskiem pasākumiem? Varat iedomāties mazā un lielā hokeja fana pārdzīvojumu, kad mamma lūdz tomēr nedoties uz arēnu, bet palikt mājās, lai nenoķertu kādu vīrusu? Gluži nesen mūsu ģimenes redzeslokā nonāca unikālas, dabiskas pastilas, kuras nosūkājot, aktīvās vielas mutē un rīklē veido aizsargplēvīti un nemaz neļauj baktērijām un vīrusiem tikt klāt. Urā!

Patiesībā, nav pat jāiet uz kādu pasākumu, kurā ir pāris tūkstošu cilvēku – pietiek ar ik rīta braucienu uz darbu sabiedriskajā transportā, lai uz brīdi nonāktu pamatīgā vīrusu mākonī. Rītos, kad pats nejūties tik možs, tā vien gribas uzvilkt kosmonauta skafandru, lai nekas no tā, kas virmo gaisā, netiktu klāt pašam. Paskaitiet, cik daudzi trolejbusā šķauda, šņaukājas vai krekšķinās. Uzgaidāmās telpas, sabiedriskais transports, iepirkšanās centri un lieli publiski pasākumi aktīvajā vīrusu infekciju laikā mudžēt mudž no baktērijām.

Vai zinājāt interesantu faktu? Lai inficētu ķermeņa šūnu un izraisītu saaukstēšanos, vīrusiem un baktērijām ir jāpievienojas šūnu virsmām mutē un rīklē, tās “atslēdzot”. Ja vīrusam tas izdodas, gluži kā laupītāji tie iekļūst saimniekšūnā un sāk darboties, izraisot saaukstēšanos, par ko liecina drebuļi, kakla sāpes, iesnas, pat temperatūra. MEDISTUS® ANTIVIRUS pastilām ir unikāls darbības princips – to sastāvā esošais ekstrakts, kas bagātināts ar augu polifenoliem un biopolimēriem, veido aizsargplēvi uz kakla un rīkles gļotādas, tā radot fizisku barjeru vīrusiem un baktērijām, lai tie nespētu ielauzties veselajās šūnās. Visefektīvāk pastilas spēj darboties, ja tiek lietotas profilaktiski. Pavisam vienkārši – no rīta, kāpjot trolejbusā, vai vakarā, ejot uz teātri vai kādu sporta spēli, jānosūkā viena pastila, lai iegūtu aizsardzību. Tā pieaugušajiem ieteicams lēni nosūkāt 3-6 pastilas dienā, bet bērniem no 6 gadu vecuma – 1 pastilu dienā. Turklāt nav jāuztraucas par rezistences attīstību – tā kā pastilas iedarbojas mehāniski, radot fizisku šķērsli baktērijām, rezistences attīstība nav iespējama. Tāpat aizsargplēve būs efektīva, ja pastilas sāks lietot uzreiz pie pirmajām saaukstēšanās pazīmēm – kņudināšanas kaklā.

foto: Publicitātes foto

MEDISTUS® ANTIVIRUS pastilas var lietot bērni no 6 gadu vecuma, tāpēc dabiskās pastilas ir visas mūsu ģimenes vairogs pret vīrusiem un varam palikt tikpat aktīvi kā bijām vasarā -  apmeklēt gan lielos pasākumus, gan vienaudžu ballītes, gan doties ikdienas gaitās, nebaidoties no vīrusiem! Pastilu aktīvās sastāvdaļas ir 100% dabiskas. Pastilas nesatur ne cukuru, ne krāsvielas, ne konservantus, ne arī glutēnu vai laktozi.

Novembrī MEDISTUS® ANTIVIRUS iespējams iegādāties ar atlaidi līdz -20% aptieku tīklos BENU Aptieka un Euroaptieka Latvijā.

Plašāku informāciju meklējiet https://medistusantivirus.com/lv/

Reklāmas raksts sadarbībā ar Medistus® Antivirus