foto: unsplash.com
Specializētas pretnovecošanās medicīnas klīnikas izveidē ieguldīti 2,5 miljoni eiro
Ilustratīvs foto.
Esi vesels
2019. gada 25. septembris, 21:32

Specializētas pretnovecošanās medicīnas klīnikas izveidē ieguldīti 2,5 miljoni eiro

Jauns.lv / LETA

SIA "Veselības centrs 4" (VC4) Rīgā atvērusi specializētu preventīvās un pretnovecošanās medicīnas klīniku "Anti-Aging Institute", kurā līdz šim investēti vairāk nekā 2,5 miljoni eiro, informēja VC4 pārstāve Inguna Almbauere.

Pēc viņas paustā, klīnika piedāvā personalizētus risinājumus, sākot no gēnu un šūnu līmeņa izmeklējumiem, līdz pat estētiskajai medicīnai, cilvēka fiziskās un psihiskās veselības, kā arī dzīves kvalitātes saglabāšanai.

"Anti-Aging Institute" mērķis esot gādāt, lai cilvēka veselības stāvoklis ir optimāls jebkurā vecumā pirms slimības attīstības, jau laikus nodrošinot tās diagnostiku un terapiju, preventīvi kontrolēt organisma novecošanās procesu, izvairīties no riska faktoriem un precīzi izvēlēties piemērotāko profilakses veidu.

Almbauere norādīja, ka būtiska "Anti-Aging Institute" sadaļa ir estētiskā medicīna, piedāvājot dažādas metodes un tehnoloģijas cilvēka ārējā izskata, estētikas uzlabošanai.

"Anti-Aging Institute" piedāvā izstrādātu preventīvās medicīnas plānu, kurā ietverti trīs galvenie soļi - individuāls diagnostikas plāns, ārstniecība un novecošanās procesu vadība, skaidroja Almbauere.

"Anti-Aging Institute" vadītāja Zane Rēvalde uzsvēra, ka novecošanās procesus nav iespējams apturēt, bet tos ir iespējams palēnināt. "Ar absolūti personalizētu pieeju un komandas darbu mēs rūpējamies par katra klienta garīgo un fizisko veselību. Mūsu klīnikas koncepts ļauj diagnosticēt jau esošas slimības un ar ģenētisko testu palīdzību ļauj ieskatīties nākotnē un prognozēt, kādas slimības mūs varētu piemeklēt," pauda Rēvalde. 

Jaunā klīnika izveidota vēsturiskā Krīgera pirts un dziedinātavas ēkā, kas celta 1884.gadā un ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, kā arī atrodas Rīgas vēsturiskā centra un UNESCO aizsardzības zonā. Tagad šajā atjaunotajā ēkā atrodas SIA "Veselības centrs 4" grupas uzņēmumi "Anti-Aging Institute" un "Diplomātiskā servisa medicīnas centrs", kā arī "Dr. Federa Vācijas-Latvijas kardioloģijas privātprakse" un RSU Dermatoloģijas un veneroloģijas katedra.

"Veselības centrs 4" koncernā ietilpst vairākas klīnikas, diagnostikas un veselības centri. "Veselības centram 4" pilnībā pieder tādi uzņēmumi kā SIA "Capital Clinic Riga", SIA "Dinastija", SIA "Diplomātiskā servisa medicīnas centrs", SIA "VC nekustamie īpašumi" un citi uzņēmumi.

SIA "Veselības centrs 4" dibināta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 220 eiro. "Veselības centra 4" kapitāldaļas pieder Mārim Rēvaldam - 55%, Ģirtam Rēvaldam - 25%, Elgai Rēvaldei - 15%, Vijai Žīgurei - 5%.