Palīdzība nepieciešama māksliniecei Sandrai Millerei - ļaunā slimība ik dienu izmaksā ap 100 eiro
Māksliniecei, divu bērnu mammai Sandrai diagnosticēts ļaundabīgs audzējs vēderā.
Dzīvības loterija
2017. gada 17. decembris, 18:54

Palīdzība nepieciešama māksliniecei Sandrai Millerei - ļaunā slimība ik dienu izmaksā ap 100 eiro

Kasjauns.lv

Sandra ir māksliniece, 2 bērnu mamma. “Sandra ir cilvēks ar apbrīnojami smalku vizuālo redzējumu un gaumi, spēju saskatīt skaisto vienkāršās lietās mums apkārt un māku to parādīt arī citiem. Tas atspoguļojās viņas darbos. Tas fascinē ne tikai mani, bet arī daudzus citus cilvēkus, “stāsta Sandras vīrs Ivars.

Šoruden, neilgi pirms savas 50 gadu jubilejas, Sandra uzzināja viņas ilgstošo veselības problēmu iemeslu, viņai noteica diagnozi - ļaundabīgs vēdera dobuma audzējs. Pēc operācijas oktobrī Sandras stāvoklis strauji pasliktinājās. Viņai nepieciešama medicīniskā uzraudzība un aprūpe, īpaša barošana. Uzturēšanās aprūpes un rehabilitācijas centrā ik dienu izmaksā līdz pat 100 eiro. Kopš oktobra ģimene pati ir spējusi segt šos izdevumu, bet šobrīd visi iekrājumi un iespējas izsīkst. Tādēļ viņi lūdz līdzcilvēku atbalstu vismaz viena mēneša apmērā, kas ir 3000 eiro.

"Es nezinu nākamo mirkli, jo tas vēl nav pienācis, man nav aizgājušā, jo tas ir pagājis, man ir šis mirklis, kurā atrodos, lai cik fiziski grūti man arī būtu, man pastāv izvēle - turpināt vai padoties. Līdz šim ir izdevies turpināt - mīlēt, pateikties un sadarboties ar Dzīvību. Bet tas izdodas pateicoties tam, ka ir līdzcilvēku atbalsts, bez kura nav iespējama mana ikdiena. Palīdzība man ir ļoti, ļoti, ļoti nepieciešama. Es ar pateicību un apbrīnu pieņemu cilvēku devumiņu un mēģinu turēties šajā man nezināmajā Dieva nodomātajā dejā, izdejot sev iedalīto", raksta pati Sandra.

Palīdzēsim Sandrai!

Svētdienas vakarā no akūti vajadzīgajiem 3000 eiro saziedota jau teju puse. Ja arī Tu vēlies palīdzēt māksliniecei, spied šeit: https://www.ziedot.lv/palidziba-sandrai-millerei-2976