Ingars atklāj savu noslēpumu: īsā laikā izkusuši 26 kg liekā svara
Esi vesels
2019. gada 16. augusts, 00:00

Ingars atklāj savu noslēpumu: īsā laikā izkusuši 26 kg liekā svara

Karlīna Timofejeva

Matemātikas skolotājs Ingars Kļaviņš (36) no Talsiem atklāj - ar kādu pavisam vienkāršu metodi viņam izdevās atbrīvoties no 26 kilogramiem liekā svara īsā laikā. Lasi interviju ar Ingaru un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

– Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Par tievēšanu sāku domāt pēc trīsdemsit gadu vecuma. Ik pa laikam papētīju kādu no jaunajām diētām un citiem tievēšanas līdzekļiem, bet neviens no piedāvājumiem nešķita piemērots man.

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Man riebās tas, kā es izskatījos fotogrāfijās un spogulī. Pamatīgas grūtības sagādāja kurpju aizsiešana un fiziskās aktivitātēs, piemēram, kāpšana pa kāpnēm. Man jau kādu laiku gribējās kļūt tievākam, bet nu bija pienācis brīdis, kad tievēšana bija kļuvusi par nepieciešamību. Sapratu, ka tā dzīvot nevar, tāpēc nolēmu, ka beidzot ir jādara kaut kas lietas labā.

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Pirmā Stokholmas diētu man ieteica kolēģe, kura pati bija nometusi daudz kilogramus un izskatījās lieliski. Pēc tam sāku ievākt informāciju paziņu lokā un arī internetā. Redzot visu to cilvēku rezultātus, uzdevumu sev jautājumu - kāpēc gan nepamēģināt arī man!? Ja tas ir izdevies tik daudziem, varētu izdoties arī man! Arī dalības maksa par tieši man sastādītu uztura plānu likās niecīga, tāpēc nolēmu vairs nevilcināties un pieteicos diētas plānam.

– Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

- Diētas ievērošana man nesagādāja nekādas problēmas. Iesākumā varbūt bija mazliet neierasti plānot savas nākošās ēdienreizes, bet ātri vien pārņēma azarts, jo redzēju rezultātus, kas apliecināja, ka visu daru pareizi un kā vajag. Izmaiņas pamanīju jau nākošajā dienā, jo svēros katru rītu un vakaru. Pirmās nedēļas laikā katru dienu zaudēju vismaz vienu kilogramu. Nespēju noticēt, ka ir iespējamas tik iespaidīgas pārmaiņas svarā. Ar Stokholmas diētu es ātrā laikā esmu kļuvis par 26 kilogramiem vieglāks. Ar rezultātu esmu ļoti apmierināts un nekad vairs nevēlos atgriezties pie iepriekšējā svara un izskata.

– Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Visiem, kuri vēlas atbrīvoties no liekā svara, varu tikai ieteikt netērēt laiku pārdomām un nemeklēt attaisnojumus. Vienīgais, ko vari zaudēt, ir liekā masa. Nevajag gaidīt labāku dienu, piesakies Stokholmas diētai tūlīt pat un drīz Tu sev par to teiksi paldies!

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Stockholm Health

Tēmas