Malkojam ik rītu, bet kura tad veselībai labāka - šķīstošā vai maltā kafija?
foto: unsplash.com
Garšīgi

Malkojam ik rītu, bet kura tad veselībai labāka - šķīstošā vai maltā kafija?

Marianna Ozola

Jauns.lv

Kafija ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa teju ikvienam no mums – vai tas būtu rīts, kad nepieciešams kāds papildu enerģijas lādiņš, vai arī brīdis atpūtai un relaksācijai.

Divi populārākie kafijas veidi, ko izvēlas ikdienā, ir šķīstošā un maltā kafija. Lai gan abi šie dzērieni sniedz mums tik pazīstamo kafijas garšu, to pagatavošanas process un īpašības atšķiras. Aplūkosim, kura tad veselībai skaitās labāka - maltā vai šķīstošā kafija?

Nākamā lapa: Kā tad tiek gatavota maltā, bet kā šķīstošā kafija?