Vēsās pusdienas - vietējie gurmani Lepers un Bāliņš bauda nomales kafejnīcas šarmu
Aktieris un komiķis Edgars Bāliņš iecienījis netradicionālas ēstuves, par kuru eksistenci Rīgas centra publika pat nenojauš. Kopā ar Rihardu Leperu viņi dodas uz kafejnīcu “Sestais jūnijs”, lai nobaudītu lētas pusdienas vēsā gaisā.
Vietējais gurmans Rihards Lepers, kā jau allaž, ir bruņojies ar slēpto kameru, lai kafejnīcas darbinieki nenojaustu, ka notiek filmēšana un degustācijas rezultāts būtu maksimāli objektīvs. Kafejnīcu “Sestais jūnijs” izvēlējies komiķis Edgars Bāliņš, uzsverot, ka šajā iestādē iespējams ne tikai lēti un ātri paēst, bet ir pieejama arī banketu zāle, kurā var sarīkot viesības vai, piemēram, izvadīšanu. Bāliņš uzskata, ka viegla sēru noskaņa pusdienām šajā kafejnīcā piešķir īpašu šarmu.
Kompleksās pusdienas par piecīti – izklausās labi. Gurmani ir mazliet vīlušies, ka nav pieejama skābeņu zupa, ko acīmredzot jau izēduši citi gardēži, tomēr nelielas piciņas, kurās Bāliņš saskata itāļu picas priekšteci, laša zupa, vistu spārniņi un laša sacepums dodas uz garāžām, pie kurām ierīkota maltītes vieta. Spītējot vēsajam laikam, abi aktieri jautri apspriež Bāliņa karjeras nianses, kurās atklājas gan viņa īpašā “Eirovīzijas” mīlestība, gan pikanta līgavas apjokošana kāzās, gan attiecības ar pusmūža faniem.
Kā ierasts, raidījuma noslēgumā gurmani novērtē baudīto ēdienu. Noskaties video un uzzini, vai Edgaram un Rihardam gāja pie sirds “Sestā jūnija” piedāvājums, izbaudi gardo sarunu un iesaki to arī draugiem.