Ja tās par ļoti garšīgām esam ir atzinuši slaveni aktieri, vērts kādā brīvdienu rītā izmēģināt režisora Jura Rijnieka pankūkas, kas derēs pat vegāniem!
Garšīgi
2024. gada 10. oktobrī, 05:57
Derēs pat vegāniem! Biezās rauga pankūkas režisora Jura Rijnieka gaumē
Ja tās par ļoti garšīgām esam ir atzinuši slaveni aktieri, vērts kādā brīvdienu rītā izmēģināt režisora Jura Rijnieka pankūkas, kas derēs pat vegāniem!
Ja tās par ļoti garšīgām esam ir atzinuši slaveni aktieri, vērts kādā brīvdienu rītā izmēģināt režisora Jura Rijnieka pankūkas, kas derēs pat vegāniem!
Nostāsti par režisora pankūkām nāk no izrāžu apvienības "Panna" aktieru vidus. Atbilstoši teātra nosaukumam ar tām viņš pie savējiem mēdz ierasties mēģinājumos, klāt pasniedzot arī kafiju un omulīgas sarunas. Ar pankūkām režisors brīvdienu rītos priecē arī ģimeni un nu to recepti atklājis žurnālam "Kas Jauns". Tikai uz ūdens bāzes, turklāt bez olām ceptas pankūkas varētu uzlūkot ar aizdomām, ja vien tās par “gardām” nesauktu slavenības. Un bez minētajiem produktiem tās pa prātam ir arī vegāniem.
Nepieciešams
- 300 g miltu
- pusotra glāze silta ūdens
- paciņa sausā rauga
- 1 ēdk. cukura
- 1/4 tējk. sāls
Pagatavošana
1. Visu samaisa, ļauj stundu uzrūgt.
2. Cep karstā eļļā no abām pusēm zeltaini brūnas.
3. Ieteikums: vēl vairāk rīts ir izdevies, ja klāt ir tikko vārīts plūmju ievārījums!