Skyline Bar svētdienas brančs: vēlās brokastis ar skatu pār Rīgu
foto: Publicitātes
Skyline Bar.
Garšīgi

Skyline Bar svētdienas brančs: vēlās brokastis ar skatu pār Rīgu

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Katru otro svētdienu viesnīcas Radisson Blu Latvija 26. stāva Skyline Bar norisinās vietējo iedzīvotāju un pilsētas viesu iecienītie branča pasākumi. Svētdienas brančs Skyline Bar ir īpaši iemīļots ģimenēm ar bērniem, jo tajā pieejami gan daudzveidīgi ēdieni, gan speciāli bērniem organizēta izklaides programma ar animatoru.

Jau došanās uz Skyline Bar ir piedzīvojuma vērta, izbaudot braucienu uz 26. stāvu panorāmas liftā ar skatu uz visu pilsētu. Nonākot Skyline Bar viesus pārsteidz plašā ēdienu izvēle. No klasiskajiem branča ēdieniem līdz interesantām uzkodām un izciliem desertiem. Branča ēdienkartē: dažādi salāti, siltie ēdieni (zupas, pica, mini poke bļodas, karaliskās austersēnes, mini chorizo desiņas, kartupeļu gratēns, kraukšīgs bekons), zivju, gaļas un siera plates un daudz citu uzkodu. Bērni ir sajūsmā par plašo desertu klāstu – amerikāņu pankūkas, eklēri, virtuļi,svaigi gatavotas vafeles un zefīri, kruasāni, šokolādes un ogu kūkas, makarūni, panna cotta ar zemeņu mērci un citi gardumi.

foto: Publicitātes
Rīgas panorāma no Skyline Bar loga.
Rīgas panorāma no Skyline Bar loga.

Domājot par ģimenēm ar bērniem, Skyline Bar ļauj vecākiem izbaudīt netraucētu svētdienas atpūtu, kamēr bērni piedalās spēlēs un rotaļās kopā ar animatoru. Šīs aktivitātes tiek rīkotas,lai netraucētu pārējo viesu atpūtu un ļautu arī mazajiem branča apmeklētājiem pavadīt laiku aizraujoši.

Skats uz pilsētu ir brīnišķīgs jebkurā gadalaikā un laikapstākļos. Turklāt, pateicoties bāra interjeram šo skatu ir iespējams vērot, gan no galdiņiem pie logiem, gan telpas vidū. Šī ir vienīgā vieta Rīgā, no kuras paveras tik plaša panorāmas ainava – vēsturiskā vecpilsēta un Rīgas modernā apbūve, tik daudz ko ieraudzīt no pavisam cita skatu punkta.

Katru otro svētdienu viesnīcas Radisson Blu Latvija 26. stāva Skyline Bar norisinās vietējo iedzīvotāju un pilsētas viesu iecienītie branča pasākumi.

Skyline Bar svētdienas brančs

Katru otro svētdienu viesnīcas Radisson Blu Latvija 26. stāva Skyline Bar norisinās vietējo iedzīvotāju un pilsētas viesu iecienītie branča pasākumi. ...

Skyline Bar brančs nav tikai gastronomiska pieredze, par viesu labsajūtu rūpējas arī dzīvās mūzikas duets – Mārtiņš Balodis un Normans Bārbals no grupas Bad Habits. Atmosfēra, apkalpošana un plašais kulināro gardumu klāsts ir vērtības, kas Skyline Bar brančos liek atgriezties brančotājiem.  Tā ir vieta, kur satikties kopā ar draugiem vai ģimenes lokā vai arī vienkārši palutināt sevi ar tik piesātinātu un pozitīvu svētdienas atpūtu.

Rezervējiet galdiņu savlaicīgi, lai varētu baudīt atpūtu kopā ar ģimeni un draugiem!