Biroja krēsls – svarīga mēbele tavai ikdienai
Noderīgi ikdienā
2023. gada 11. maijs, 12:40

Biroja krēsls – svarīga mēbele tavai ikdienai

Reklāmas projekts

Ikdienā, darbojoties birojā, lielāko darba dienas daļu nākas pavadīt sēžot un strādājot pie datora. Svarīgi, lai mūsu darba vieta būtu ērta un veselību atbalstoša. Ļoti svarīga mēbele darbam ir labs, ērts biroja krēsls. Ja darbinieku krēsli radīs diskomfortu un nespēs nodrošināt ērtu sēdēšanu arī ilgstošu darba stundu gadījumā, mazināsies paveiktā darba kvalitāte un darbinieku vēlme atrasties darba vietā.

 

“Kate” biroja krēsli – mūsdienīgs, kvalitatīvs risinājums

Mēbeļu salons “Kate” vienmēr ir rūpējies, lai izgatavotās mēbeles būtu kvalitatīvas, mūsdienīgas un kalpotu cilvēkiem ilgi un sagādātu ērtumu un mājīgumu. Nav izņēmums arī “Kate” biroju krēsli.

“Kate” ražotnē tiek komplektēti un tapsēti vairāki biroja krēslu modeļi – Queen un Delta, Nero un Nets.

  • Biroja krēslu Queen raksturo lakonisks un “slaids” dizains.
  • Biroja krēslam Delta ir platāka atzveltne, un tas ir iemīļots liela auguma cilvēku vidū. Tiem ir tapsēta sēde un sieta atzveltne. Šie “Kate” biroja krēsli ir ergonomiski un eleganti.
  • Arī biroja krēsli Nero un Nets ir funkcionāli un praktiski biroja darbam.

Visiem biroja krēsliem augstumā un platumā ir regulējami roku balsti, atzveltne ar integrētu jostas vietas balstu. Krēsliem ir regulējams atzveltnes augstums un līdz ar to arī augstumā regulējams jostas vietas balsta augstums. “Kate” biroja krēsliem ir arī regulējams atzveltnes atgāšanās pretestības spēks un pašbremzējoši riteņi.

Biroja krēsli var būt individuāli komplektēti, izvēloties sev tīkamākos apdares materiālus un funkcijas. Precīzākus dažādu modeļu biroja krēslu tehniskos parametrus atradīsiet, apmeklējot mēbeļu salona “Kate” mājas lapu www.kate.lv. Atliek vien apskatīties plašo piedāvājumu un atrast sev piemērotāko biroja krēslu.

Salonā “Kate” – Latvijas un Eiropas vadošo ražotāju piedāvājums

Papildinot “Kate” ražoto biroju krēslu sortimentu, piedāvājumā ir arī sadarbības partneru ražoti ofisa krēsli no Vācijas vadošajiem uzņēmumiem “Wagner” un “Interstuhl”.

Mēbeļu salons “Kate” darbojas jau kopš 1993. gada un vienmēr ir rūpējies, lai klientu ikdienu padarītu patīkamāku. “Kate” izgatavo un piedāvā komfortablas mēbeles, jo tās ir pamats paliekošām lietām, arī ilgtspējīgiem uzņēmumiem un ilgtermiņa sadarbībai jebkurā jomā.

Mēbeļu salons “Kate” gan veido paši, gan izvēlas piedāvāt labāko. Apskatiet “Kate” piedāvājumu www.kate.lv  un esiet laipni gaidīti “Kate” mēbeļu salonā Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā 6! Mēbeļu salona “Kate” darbinieki sagaidīs, ieteiks un palīdzēs izvēlēties piemērotāko mēbeli.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Kate. 

Tēmas