Viena Vide Visiem
2022. gada 13. decembris, 15:40

Zoodārzā varēs baudīt aizraujošu alpīnista Kristapa Liepiņa stāstījumu par kalnos sastaptajiem dzīvniekiem

Reklāmas projekts

Pirmdien, 19. decembrī plkst. 18.30 Rīgas Zooloģiskā dārza Latvijas abinieku zālē omulīgā gaisotnē ikviens zoodārza apmeklētājs varēs baudīt aizraujošu alpīnista Kristapa Liepiņa stāstījumu par kalnos sastaptajiem dzīvniekiem vai to atstātajām pēdām.

Alpīnists, piedzīvojumu ceļojumu eksperts ar 40 gadu pieredzi kalnos, ir kāpis un iepazinis gan vairāku kontinentu kalnus, gan arī tajos mītošos putnus un zvērus - gan redzējis tos “dzīvajā”, gan manījis to pēdas un jutis klātbūtni.

Šī apjomīgā pieredze veidojusi Kristapa priekšstatu par kalnu iemītniekiem, gan arī ļāvusi iepazīt veidus, kā droši un draudzīgi līdzāspastāvēt ar dabas un dzīvnieku pasauli.

19. decembrī plkst. 18:30 Kristaps viesosies Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā, lai pastāstītu par savu pieredzi un dalītos emocijās par spilgtākajiem mirkļiem, sastopoties ar dzīvniekiem kalnos.

Kristaps kopā ar sievu Kristīni Liepiņu ir autori grāmatai ”PAMIRS mana sirds mīlestībā”, kura kļuvusi par vienu no lasītākajām kalnu grāmatām Latvijā.