Garšīgi
2022. gada 15. jūnijā, 06:45
9 ēdieni, kurus nekad neiedomātos likt uz grila, bet tie garšos fantastiski
Baudot maltīti svaigā gaisā, šķiet, ka ēdiens iegūst pavisam citu garšu, un ideāls pierādījums tam ir grilēšana brīvā dabā. Lai gan grils ir lielisks veids, kā ātri apcept steiku, pagatavot sulīgu gaļu hamburgeram vai izcept tiešām gardas hotdogu desiņas, tas patiesībā spēj daudz vairāk, nekā spējam iedomāties.
Dūmu un apdeguma garša lieliski sader ar visdažādākajām pārtikas produktu grupām, tostarp saldiem ēdieniem, augļiem un dārzeņiem.
Eksperimentēšana ar grilu ir lielisks veids, kā iepazīt jaunas, vēl neiepazītas garšas. Portāls “EatThisNotThat” apkopojis 10 ēdienus, kurus parasti cilvēki neaizdomājas likt uz grila.