Noderīgas idejas, kā vārda dienā pārsteigt draugu, radinieku vai kolēģi
Noderīgi ikdienā
2021. gada 15. novembris, 11:11

Noderīgas idejas, kā vārda dienā pārsteigt draugu, radinieku vai kolēģi

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Ikvienam no mums ir vismaz divas dienas gadā, kad jūtamies īpaši - dzimšanas diena un vārda diena. Un jāpiekrīt - šajās dienās ir patīkami saņemt pārsteigumus no apkārtējiem. Tas, protams, nozīmē arī to, ka sveicējiem ir jāvelta laiks un pūles, lai piemeklētu vislabāko dāvanu, ar ko pārsteigt vārda dienas gaviļnieku. Ja arī Jūs meklējat iedvesmu vārda dienas pārsteigumam, ar ko iepriecināt draugu, ģimenes locekli, darba kolēģi vai studiju biedru, ienāciet Labadavana.lv.

Pārsteigums darbā

Ir patīkami, ja vārda diena ir brīvdienā, taču ja tā nav, Jūs varat gaviļniekam sagādāt patīkamu pārsteigumu darbā. Neatkarīgi no tā, vai tas ir apsveikums vārda dienā kolēģim vai draugam, Jūs varat pasūtīt pārsteigumu tieši uz darba vietu - piemēram, ziedus, picu, kūku, balonus vai pat muzikālu sveicienu. Patīkamas emocijas garantētas gan pašam gaviļniekam, gan apkārtējiem!

Video sveiciens

Lai arī gaviļnieka sociālo mediju kontos ierakstīti vārda dienas pantiņi ir jau pierasta prakse, internetā ievietots sveiciens vārda dienā var kļūt par oriģinālāko dāvanu, ko jubilārs saņēmis. Viens no variantiem ir sveiciens video formātā, turklāt šī ideja ir vienkārši īstenojama arī tad, ja vārda diena ir jau šodien.

Jums tikai jāizdomā vai jāatrod īpaši novēlējumi vārda dienā, jāieslēdz sava viedtālruņa kamera un jāuzfilmē video. Gatavo video sveicienu varat nosūtīt vārda dienas svinētājam personīgi vai ievietot viņa (vai savā) sociālo tīklu profilā. Atcerieties - ja vēlaties video publicēt, tam jābūt īpaši pārdomātam.

Piedzīvojums kā dāvana

Ja šķiet, ka pantiņi vārda dienā nebūs pietiekama dāvana, un gribas pārsteigt ar kaut ko oriģinālāku, lielisks variants ir uzdāvināt kādu piedzīvojumu - ekskursiju, SPA apmeklējumu vai, piemēram, lidojumu ar gaisa balonu. Izvēle ir Jūsu ziņā, lai gan, piemeklējot šādu dāvanu, Jums noteikti jāņem vērā tās saņēmēja aizraušanās un gaume.

Lieliski apsveikumi un interesantas dāvanas vārda dienā - Labadavana.lv

Ja nepieciešams mīļš sveiciens vārda dienā, vērts ieskatīties Labadavana.lv, kur apkopoti gan oriģināli apsveikumi, gan lieliskas dāvanu idejas. Neatkarīgi no tā, vai aktuāls apsveikums vārda dienā sievietei, apsveikumi vārda dienā vīrietim vai apsveikumi vārda dienā bērniem, šajā interneta vietnē Jūs atradīsiet visu nepieciešamo, lai sagādātu gaviļniekam patīkamu pārsteigumu. Tur pieejamas gan lieliskas dāvanu idejas, gan pantiņi, ar ko pārsteigt gaviļnieku. 

Sievietei paredzēti apsveikumi vārda dienā var būt dažādi. Un, ja mīļam sveicienam pievienosiet arī dāvanu, pārsteigums noteikti izdosies!  Dažas no dāvanu idejām ir jau pieminētais SPA apmeklējums, skaista aromātiskā svece vai jauna kosmētikas somiņa.

Vārda dienas apsveikumi vīrietim jāizvēlas, ņemot vērā gan situāciju, gan gaviļnieka humora izjūtu. Iespējams, draugam patiks smieklīgi apsveikumi vārda dienā, savukārt priekšnieku vēlēsieties apsveikt ar nopietnāku, solīdāku tekstu. Arī šajā gadījumā sveicienam varat pievienot kādu mazāku vai lielāku dāvanu, piemēram, kādu lietu hobijam, lidojumu ar deltaplānu vai aizraujošu grāmatu.

Bērniem katrā ziņā patīk jautri apsveikumi vārda dienā. Tie var būt uzrakstīti uz kartiņas, noformēti kā interesants zīmējums vai karikatūra. Viss atkarīgs no izdomas un iespējām. Pats galvenais, lai ‘’Apsveicu vārda dienā’’ ir no sirds!

Vietnē Labadavana.lv pieejami ne tikai vārda dienas apsveikumi un idejas lieliskām dāvanām, bet arī vārda dienu kalendārs, kas nozīmē - Jūs vienmēr zināsiet, kas svin šodien vārda dienas un varēsiet parūpēties par pārsteigumu.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Labadavana.lv.