Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kartupeļu recepšu izlase no bērnības: kartupeļi podiņā, sacepumā, ar biezpienu un mērcēm

Garšīgi
23. septembrī 07:12 2021. gada 23. septembrī 07:12
 
Iveta
Galēja
| "100 Labi Padomi"
Latviešu virtuve, gluži tāpat kā lielākās daļas Eiropas zemju virtuve, nav iedomājama bez kartupeļiem. Par to jāsaka paldies Kristoforam Kolumbam, kurš savulaik atklāja Ameriku un pie reizes arī kartupeļus, jo to dzimtene ir Andu reģions Dienvidamerikā.

Laika gaitā šķirnes ir pielāgotas mūsu gaumei un garšai, un recepšu daudzveidības ziņā reti kurš cits dārzenis spēj mēroties ar visparastāko kartupeli.

Lasi un uzzini, kā kartupeļus labāk glabāt, un knifus, kā visgaršīgāk pagatavot.

0 /5

Citi šobrīd lasa

Satraucoši skaitļi: arvien vairāk šoferu izkrīt braukšanas eksāmenos. Kas īsti noticis? 1
Reperis ansis šķiras no sievas 1
"Piedodiet par mūsu stulbumu..." Kārtējā Covid -19 traģēdija, kuras varēja nebūt
Pievienot komentāru

Квартиры и дома за миллионы долларов: журналисты рассекретили роскошную жизнь Брежневой и Меладзе

Стало известно, к каким пластическим операциям прибегала Анджелина Джоли