Garšīgi
2020. gada 2. decembrī, 10:23
Cepti šampinjoni pildīti ar spinātu-pētersīļu krēmu un sieru
Nepieciešams:
- 200 g šampinjoni (pēc iespējas lielāki)
- 100 g kūstošs siers pēc izvēles
- 100 g “Rūdolfs” dārzeņu krēms ar spinātiem un pētersīļiem
- Šķipsna sāls
Pagatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu, šampinjonus nomazgā un uzmanīgi izgriež/izņem kātiņus;
- Smalki sarīvē sieru un sajauc ar “Rūdolfs” dārzeņu krēmu ar spinātiem un pētersīļiem un šķipsnu sāls, ar tējkaroti pilda masu šampinjonos, liek cepties, cep 10-15 minūtes, pasniedz karstus.
Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs"