foto: Ekrānuzņēmums
Soctīkla lietotājus līdz asarām aizkustina no mājām aizbēguša kaķa un viņa saimnieces atkalsatikšanās
Kaķis pamana savu saimnieci.
Mūsu mīluļi
2020. gada 13. novembris, 11:49

Soctīkla lietotājus līdz asarām aizkustina no mājām aizbēguša kaķa un viņa saimnieces atkalsatikšanās

Jauns.lv

Kaķa saimniece sociālajā vietnē „TikTok” publicēja aizkustinošu video. Sieviete atklāja, ka kāds nebija aizvēris durvis, un kaķis izkļuva ārpus mājas, kur apmaldījās. Uztrauktā saimniece visur izmeklējās savu mīluli, bet velti. Kaķis atgriezās naktī, un tas notika 18 stundas pēc pazušanas. Nofilmēta dzīvnieka reakcija, kad viņš atkal satiek savu saimnieci.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Video redzams, kā dzīvnieks piesardzīgā gaitā pienāk pie mājas un tur noliktā pārtikas trauka. Viņš izskatās noguris un acīmredzami izsalcis, tāpēc kārtīgi ietur maltīti. Tad piepeši atveras durvis un saimniece klusām sauc kaķi mājā, jo bija saņēmusi signālu no novērošanas kameras.

foto: Ekrānuzņēmums
Kaķis pamana savu saimnieci.

Dzīvnieka acis iepletās, un viņš ar noraizējušos skatienu pavērās saimnieces virzienā. Pēc tam kaķis steidzās samīļoties un nodoties saimnieces apskāvieniem, aizmirstot par ēdienu.

Vēlāk saimniece pastāstīja, ka dīvainās gaitas dēļ nolēmusi aizvest kaķi pie veterinārārsta, lai uzzinātu, vai viņš nav savainojis ķepas vai muguru. Ārsts apliecinājis, ka mājdzīvnieks bijis noguris. Rudo minku atveda atpakaļ mājās, kur dzīvnieks saņēmis dubultu porciju ar našķiem.


Aizkustinošais video saņēmis 9,5 miljonus atzīmes "patīk", saviļņojot daudzus sociālo tīklu lietotājus, kuri norādīja, ka nav spējuši noskatīties video bez aizkustinājuma asarām.

Tēmas