foto: Publicitātes foto
FOTO: atklāj kampaņu "Mājdzīvnieka mājas ir cilvēks", aicinot adoptēt dzīvniekus
Mūsu mīluļi
2020. gada 5. oktobris, 17:54

FOTO: atklāj kampaņu "Mājdzīvnieka mājas ir cilvēks", aicinot adoptēt dzīvniekus

Jauns.lv

Vakar, 4. oktobrī,  tirdzniecības centrā "Alfa" atklāja sociālo kampaņu "Mājdzīvnieka mājas ir cilvēks", kuras mērķis ir atrast bez saimnieka palikušajiem dzīvniekiem jaunas mājas.

Atklāj kampaņu "Mājdzīvnieka mājas ir cilvēks", aicinot adoptēt dzīvniekus

gallery icon
32

Pasākuma laikā atklāta patversmes "Ulubele" dzīvnieku fotoizstāde, kas aplūkojama līdz 11.oktobrim.

"Katru dienu "Ulubeles" patvērumā mīt ap 500 dzīvnieku - suņi, kaķi, truši, kazas, šinšilas, dažādi putni un citi zvēri. Mēs esam pārliecināti, ka katram patversmes iemītniekam kaut kur šajā pasaulē ir "viņa cilvēks". Mēs darām visu, lai viņi satiktos neatkarīgi no tā, vai tas notiek pēc dažām nedēļām, mēnešiem vai pat vairākiem gadiem. "Ulubele" visiem dod iespēju dzīvot patvērumā un drošībā, taču patversme nekad pa īstam nevar būt mājas," sacīja dzīvnieku patversmes "Ulubele' vadītāja Ilze Džonsone.

Dzīvnieku patversmei "Ulubele" šogad aprit 15 gadi. Rūpēties par 500 dzīvniekiem ikdienā ir liela atbildība, tāpēc ikviens ir aicināts palīdzēt patversmei, ko var izdarīt dažādos veidos, piemēram, kļūstot par brīvprātīgajiem. Taču, lai dzīvnieks patiesi būtu laimīgs un justos aprūpēts, tam ir nepieciešams pastāvīgs saimnieks. Par dzīvnieku adopciju sabiedrībā ir dažādi viedokļi, taču katrs dzīvnieks un saimnieks ir atšķirīgi, tāpēc vērtīgi ir iepazīties, saprast abu pušu - adoptējamo dzīvnieku un viņu potenciālo saimnieku.