foto: Facebook
Saimnieki bija šausmās, kad ieraudzīja, ka viņu suns guļ asins peļķē, bet...
Skats kā pēc slaktiņa.
Mūsu mīluļi
2020. gada 24. marts, 15:23

Saimnieki bija šausmās, kad ieraudzīja, ka viņu suns guļ asins peļķē, bet...

Jauns.lv

Redzot, ko sastrādājis četrkājainais mīlulis, suņa saimniekiem gandrīz nācās saukt medicīnisko palīdzību.

foto: Facebook
Skats kā pēc slaktiņa.

Suņiem Godī un Endijam no Vjetnamas ir "Facebook" lapa, kurā saimnieki ievieto smieklīgas mājdzīvnieku fotogrāfijas. Korgijs vārdā Godī kļuvis slavens ar to, ka viņam patīk izlikties par beigtu un tādā pozā gulēt visnepiemērotākajās vietās. Tas vienmēr raisījis smaidus un izbrīnu, kā korgija saimniekiem, tā arī viņa faniem. Savā pēdējā diendusas reizē mazais suņuks pamatīgi visus pārbiedēja, vēsta "Daily Star".

foto: Facebook
Godī pirms un pēc pamošanās.

Godī vienmēr izjutis neatvairāmu tieksmi pēc kārumiem, tāpēc, kad saimnieki atstāja viņu mājās vienu, suns izdarīja palaidnību. Mīlulis virtuves skapīšos atrada atvērtu pūķa augļa ievārījumu un pamatīgi pieēdās, bet pēc tam nolēma nosnausties, nepametot nozieguma vietu. Dzīvnieks pat nevarēja nojaust, cik nobijusies būs viņa ģimene, kad viņu virtuvē  guļam uz grīdas atradīs asinssarkanos traipos.

foto: Facebook
Tā nav pirmā reize, kad viņš šādi guļ uz virtuves grīdas.

Ātri saprotot situāciju un nomierinoties, saimnieks uzņēma dažas fotogrāfijas un ievietoja tās "Facebook", lai pajokotu par faniem tāpat kā korgijs pajokoja par saviem īpašniekiem. Joks izdevās, un daudzi sekotāji pēc redzētā izjuta īstas šausmas, bet visu sapratuši, viņi uzjautrinājās.

foto: Facebook
Godī bieži patīk gulēt neierastās pozās.

"Sākumā biju nikna. Kas un par ko to sunītim nodarījis! Hahaha, lai Dievs sargā šo mazo viltnieku," rakstīja Valentīna Makleoda.

"Man sasāpējās sirds, kad es to ieraudzīju," atceras Melisa Rifenberga.

"Ak, es tā pārbijos. Es pat iedomāties nevaru, ko jūs toreiz izjutāt," raksta Kriss Perino.

Tēmas