Lavaša čipsi ar Čederas siera mērci
Garšīgi
2019. gada 15. aprīlis, 15:47

Lavaša čipsi ar Čederas siera mērci

Jauns.lv

Pagatavo lavaša čipsus ar Čederas siera mērci!

Nepieciešams (4 personām):

  • 250 g armēņu lavašs
  • 2 ēdamkarotes tako garšvielas
  • 30 ml olīveļļa
  • 200 g Čederas siers
  • 60 ml saldais krējums
  • ½ tējkarote sāls

Pagatavošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu. Lavašu sagriež nelielos trijstūra gabalos, liek uz pannas, kur uzklāts cepamais papīrs. Pārlej olīveļļu, sāli un vienu ēdamkaroti tako garšvielas, samaisa un cep 15-18 minūtes līdz čipsi ir zeltaini brūni un kraukšķīgi.

2. Katliņā lej saldo krējumu un uzsilda, Čederas sieru sarīvē un pievieno saldajam krējumam, pievieno arī otru ēdamkaroti tako garšvielas un sāli, visu samaisa un izkausē.

3. Pasniedz lavaša čipsus, pārlejot pāri siera mērci.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Coca-Cola.

Advertisement