foto: Shutterstock
2019. gads - jau pavisam drīz. Kura nākamgad būs modīgākā krāsa interjerā?
Daudziem koraļļkrāsas izvēle ir pārsteigums, taču šī spilgtā, teju neonam līdzīgā krāsa patiešām nav garlaicīga.
Noderīgi ikdienā
2018. gada 10. decembris, 06:32

2019. gads - jau pavisam drīz. Kura nākamgad būs modīgākā krāsa interjerā?

Jauns.lv

Krāsu institūts "Pantone" paziņojis 2019. gada modīgāko krāsu, kura būs aktuāla ne vien interjerā, bet arī modes un rotaslietu dizainā. Šī ir jau divdesmitā reize, kad "Pantone" izziņo gada krāsu.

Par pārsteigumu daudziem, par gada krāsu "Pantone" ir pasludinājis koraļļu krāsu. Izrādās, šādu izvēli nav prognozējis neviens no populārā interjera dizaina portāla apartmenttherapy.com aptaujātajiem dizaineriem. Taču šī spilgtā, teju neonam līdzīgā krāsa patiešām nav garlaicīga.

Uzņēmuma izplatītajā paziņojumā vēstīts, ka krāsa ir izvēlēta, ņemot vērā jaunāko tehnoloģiju un sociālo tīklu ietekmi mūsu dzīvē. Koraļkrāsa sniedz vairāk autentiskuma un jaunas pieredzes.

"Krāsa ir kā objektīvs, caur kuru mēs sajūtam mūsu patieso un virtuālo realitāti, un koraļļu krāsai tas ļoti piestāv. Cilvēki vēlas spēcīgāku sociālo saikni, savukārt koraļļkrāsa atklāj jaunus, emocionālākus akordus," komentē Letrisa Eisemane, "Pantone" krāsu institūta direktore. Viņa prognozē, ka mājokļa interjeram šī krāsa piešķirs rotaļīgumu.