![Klasiska biešu aukstā zupa: recepte](https://i.jauns.lv/t/2018/04/16/1391045/660x471.jpg?v=1523873934)
Labu ēstgribu!
Garšīgi
2018. gada 16. aprīlī, 13:13
Klasiska biešu aukstā zupa: recepte
0
Uzmanību, uzmanību! Ir sācies aukstās zupas laiks! Kas gan var būt labāks par auksto zupu karstā pavasara vai vasaras pēcpusdienā? Turklāt tā ir pavisam vienkārši pagatavojama, veselīga un, pats galvenais, garšīga!
Sastāvdaļas:
- 1 garš gurķis
- 3 olas
- buntīte lociņu
- buntīte diļļu
- 3 l kefīra
- sāls, pipari, sinepes
- 0,8 l burciņa marinētu (mājās) biešu
Gatavošana:
- Olas novāra, nomizo un sarīvē.
- Gurķi sagriež salmiņos.
- Dilles un lociņus smalki sasmalcina.
- Visu sajauc kopā ar marinētajām bietītēm, visam klāt lej kefīru, pieliek sāli, piparus un sinepes, izgaršo.
- Ja zupa ir par biezu, var pievienot novārītu aukstu ūdeni.