Klasiska biešu aukstā zupa: recepte
foto: Shutterstock
Labu ēstgribu!
Garšīgi

Klasiska biešu aukstā zupa: recepte

Mammamuntetiem.lv
0

Uzmanību, uzmanību! Ir sācies aukstās zupas laiks! Kas gan var būt labāks par auksto zupu karstā pavasara vai vasaras pēcpusdienā? Turklāt tā ir pavisam vienkārši pagatavojama, veselīga un, pats galvenais, garšīga!

Sastāvdaļas:

  • 1 garš gurķis
  • 3 olas
  • buntīte lociņu
  • buntīte diļļu
  • 3 l kefīra
  • sāls, pipari, sinepes
  • 0,8 l burciņa marinētu (mājās) biešu

Gatavošana:

  • Olas novāra, nomizo un sarīvē.
  • Gurķi sagriež salmiņos.
  • Dilles un lociņus smalki sasmalcina.
  • Visu sajauc kopā ar marinētajām bietītēm, visam klāt lej kefīru, pieliek sāli, piparus un sinepes, izgaršo.
  • Ja zupa ir par biezu, var pievienot novārītu aukstu ūdeni.