Labu ēstgribu!
Garšīgi
2018. gada 16. aprīlī, 13:13
Klasiska biešu aukstā zupa: recepte
Uzmanību, uzmanību! Ir sācies aukstās zupas laiks! Kas gan var būt labāks par auksto zupu karstā pavasara vai vasaras pēcpusdienā? Turklāt tā ir pavisam vienkārši pagatavojama, veselīga un, pats galvenais, garšīga!
Sastāvdaļas:
- 1 garš gurķis
- 3 olas
- buntīte lociņu
- buntīte diļļu
- 3 l kefīra
- sāls, pipari, sinepes
- 0,8 l burciņa marinētu (mājās) biešu
Gatavošana:
- Olas novāra, nomizo un sarīvē.
- Gurķi sagriež salmiņos.
- Dilles un lociņus smalki sasmalcina.
- Visu sajauc kopā ar marinētajām bietītēm, visam klāt lej kefīru, pieliek sāli, piparus un sinepes, izgaršo.
- Ja zupa ir par biezu, var pievienot novārītu aukstu ūdeni.