foto: Publicitātes foto
5 receptes, kā savā virtuvē ienest Spānijas garšas
Tas, kas vieno visas tapas, ir to pasniegšanas veids – tās tiek servētas pirms maltītes un vienmēr kopā ar vīnu.
Garšīgi
2017. gada 24. augusts, 13:01

5 receptes, kā savā virtuvē ienest Spānijas garšas

Karlīna Timofejeva

Saules pielietās Spānijas kulināros brīnumus savā virtuvē cenšas atdarināt daudzi. Viens no izplatītākajiem gardumiem ir tapas, par ko pat Spānijā nav vienotas versijas, kas tās īsti ir. Tapu variācijas ir visdažādākās un katrai Spānijas pilsētai sava.

Tas, kas vieno visas tapas, ir to pasniegšanas veids – tās tiek servētas pirms maltītes un vienmēr kopā ar vīnu. Rimi vīna dārza vīnzinis Mārcis Mitrevics un gardēdis Normunds Baranovskis iesaka piecas tapu receptes un tiem atbilstošus vīnus – šī kombinācija palīdzēs sajust Spānijas garšas tepat Latvijā. Galvenais to visu papildināt ar labu kompāniju, kas, tāpat kā vīns, ir neatņemama spāņu maltītes sastāvdaļa.

Nākamā lapa: Garneles spāņu gaumē