5 padomi, ko iesākt ar bagātīgo kabaču ražu
Lai kabaču raža neiet zudumā, tos var ātri un vienkārši pagatavot gan tūlītējai ēšanai, gan ziemai.
Garšīgi

5 padomi, ko iesākt ar bagātīgo kabaču ražu

Jauns.lv

Kabačiem piemīt īpašība strauji augt, tāpēc, tuvojoties rudenim, rodas pamatots jautājums - kur likt milzīgo ražu. Iesaka gastronomijas žurnāliste Iveta Galēja un žurnāla "100 labi padomi" redaktore Signe Šēnfelde.

Ātrie kabači

Cepti kabači ar garšvielām - vienkārši, ātri un ļoti gardi.
Cepti kabači ar garšvielām - vienkārši, ātri un ļoti gardi.
Kabačus var arī sasaldēt - gan kabaču mīkstuma biezeni, gan vienkārši šķēles.
Kabačus var arī sasaldēt - gan kabaču mīkstuma biezeni, gan vienkārši šķēles.
Kabaču salāti ir ēdami gan uzreiz, gan pēc pāris mēnešiem.
Kabaču salāti ir ēdami gan uzreiz, gan pēc pāris mēnešiem.
Ja nav vēlmes ilgi rosīties ap kabaču kalniem, vienkārši uztaisi kabaču kečupu pēc šīs receptes.
Ja nav vēlmes ilgi rosīties ap kabaču kalniem, vienkārši uztaisi kabaču kečupu pēc šīs receptes.
No kabačiem var pagatavot arī džemu, ko likt kūkās vai rītos smērēt uz maizes. Un galvenais, ka neviens nevar uzminēt, kas tajā burciņā.
No kabačiem var pagatavot arī džemu, ko likt kūkās vai rītos smērēt uz maizes. Un galvenais, ka neviens nevar uzminēt, kas tajā burciņā.