Vazdika iesaka mazgāties ar ledu un naktīs izgulēties. VIDEO
Aktrise Raimonda Vazdika diētas neievēro, taču neieslīgst arī pārmērībās.
Slavenības
2014. gada 12. marts, 03:55

Vazdika iesaka mazgāties ar ledu un naktīs izgulēties. VIDEO

Kasjauns.lv

Aktrise Raimonda Vazdika maijā svinēs savu 52. jubileju. Nesen viņa dalījās laba izskata un veselības noslēpumos, uzsverot, ka galvenais ir izgulēties, doties pirtī un visu laiku būt kustībā.

Viesojoties Andra Kiviča vadītajā raidījumā „Rampas ugunis” TV kanālā Rīga TV24, Raimonda Vazdika atbildēja arī uz jautājumiem, kā viņa uztur sevi formā. „Manuprāt galvenais ir būt kustībā. Fiziskā un garīgā kustībā. Es tiešām neievēroju nekādas diētas un ēdu vēlu vakaros... Vienīgais - mēģinu ēst labus produktus, no rīta mazgājos ar ledu, un, ja ir iespēja, aizbraucu uz pirti pie māsas (žurnālistes Elitas Veidemanes - kasjauns.lv). Latviešu pirts, tā ir veselības ķīla,” cieši norāda Vazdika un pasmaidot uzsver: „Un vecais triks – sievietēm gados pa naktīm ir jāguļ! Nevar vairs drasēt pa naktsklubiem.”

Aktrise arī piebilst, ka veselībai pa labu nāk viena glāze vīna, nevis viena pudele, kur nu vēl runājot par citiem dzērieniem. „Ir jāmīl sevi, jāžēlo. Nevajag sevi mocīt ar sliktu pārtiku, ar smēķēšanu, dzeršanu. Un, protams, tas, no kā es visvairāk cenšos izvairīties, ir stress. Piemēram, nelasu komentārus internetā, jo nav nekā stulbāka, kā lasīt anonīmus komentārus par sevi. Jo tā var iedzīvoties depresijā jebkurš,” uzsver Raimonda Vazdika.  

Vazdika iesaka mazgāties ar ledu un naktīs izgulēties

Aktrise Raimonda Vazdika

gallery icon
6

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Aigars Hibneris, Gatis Rozenfelds, Gatis Gierts