45 gadus vecā Dženifera Anistone nenēsā krūšturi. FOTO
Dženifera Anistone izskatījās eleganti kā vienmēr, taču zibspuldžu gaismās visu klātesošo skatienam atklājās, ka aktrise zem piegulošā topiņa nav uzlikusi krūšturi.
Slavenības
2014. gada 10. septembris, 15:11

45 gadus vecā Dženifera Anistone nenēsā krūšturi. FOTO

Jauns.lv

Populārā amerikāņu aktrise Dženifera Anistone (45) izprovocējusi nelielu šūmēšanos, kad uz sarkanā paklāja pasākumu ieradās seksapīlā mini tērpā, zem kura nebija uzvilkusi apakšveļu. Tādējādi visu uzmanības centrā nonāca aktrises kailās krūtis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tāpat kā daudzas Holivudas aktrises, arī amerikāniete Dženifera Anistone mērojusi ceļu uz Kanādas pilsētu Toronto, kur šobrīd norisinās Starptautiskais kinofestivāls. Dženifera to apmeklējusi, lai reklamētu savu jaunāko filmu „Cake”. Kopā ar aktrisi uz Toronto devies arī viņas līgavainis – aktieris, producents un scenārists Džastins Terū –, ar kuru Anistone ir kopā jau trīs gadus un divus no tiem ir saderināta.

Sarkanā paklāja pasākuma apmeklējumam Dženifera izvēlējusies seksapīlus melnus plisētus mini svārkus ar šķēlumu. Tērpam viņa pieskaņojusi tādas pat krāsas topiņu un melnas laiviņas ar spicajiem purngaliem.

Anistone izskatījās eleganti kā vienmēr, taču zibspuldžu gaismās visu klātesošo skatienam atklājās, ka aktrise zem piegulošā topiņa nav uzlikusi krūšturi. Lai gan izcēlās neliela jezga, viņa centās radīt iespaidu, ka neko nav manījusi. Taču, tai pašā laikā ikviens varēja novērtēt 45 gadus vecās Anistones krūtis un to galiņu formu, kas ne tikai bija redzami spožo zibspuldžu gaismās, bet pat manāmi izcēlās caur topiņa plāno audumu.

Mūslaikos tas gan nav nekas neparasts, ka slavenība iziet sabiedrībā bez krūštura zem tērpa. Savas sievišķās formas jau agrāk demonstrējušās arī tādas zvaigznes kā dziedātājas Rianna, Britnija Spīrsa un Lady Gaga, kā arī aktrise Andželina Džolija. Savukārt skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa pirms dažām dienām devās uz modes skati puskaila! Viņa nebija uzvilkusi ne topiņu, nedz arī aplikusi krūšturi. Sairusa kailo krūšu galiņus bija piesegusi vien ar uzlīmēm.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press