Pasaules greizsirdīgākā sieviete un viņas vīrelis Helovīnā apprecējušies. FOTO
Šī sieviete divu gadu garumā patoloģiski uzcītīgi pārbaudīja, vai puisis, kas par viņu ir 13 gadus jaunāks, tik tiešām nemelo, nekrāpj un ir krietns.
Trakā pasaule
2014. gada 11. novembris, 10:00

Pasaules greizsirdīgākā sieviete un viņas vīrelis Helovīnā apprecējušies. FOTO

Jauns.lv

Pērn Kasjauns.lv rakstīja par kādu pāri, kurā dāma ir tik slimīgi greizsirdīga un aizdomīga, ka savu draugu regulāri „štepselē” pat pie melu detektora. Gada laikā divu mīlnieku attiecības spērušas lielu soli uz priekšu – viņi apprecējušies.

Par laulību faktu 43 gadus vecā Debija Vuda un viņas kungs, 30 gadus vecais Stīvs, paziņojuši „Facebook” vietnē. Par šī amizantā pāra attiecībām jau iepriekš vēstījuši vairāki mediji, tostarp ASV ļoti populāri sarunu šovi. Tas tāpēc, ka Debija nekad nav slēpusi, cik ļoti kontrolē un „tura pavadiņā” savu mīļoto vīrieti. Nu nācis zināms, ka sievietei diagnosticēts tā dēvētais Otello sindroms jeb patoloģiska greizsirdība.

Viņa kā pēc pulksteņa pārbauda 30 gadus vecā  Stīva telefonu. Viņa liek atskaitīties par katru Stīva soli ārpus mājas. Viņa vajā cilvēkus, ar kuriem Stīvam sanācis parunāties. Un visbeidzot – kad nabadziņš pārnāk mājās, Debija Vuda momentāni slēdz vīrieti pie melu detektora. Viss tikai tāpēc, ka Debijai ļoti svarīga ir uzticība un viņa nepārtraukti pārbauda, vai Stīvs tāds ir.

Lielbritānijas iedzīvotāja Debija vairākkārt dienā pārbauda Stīva e-pastu, banku kontus, telefonu, turklāt „zem tupeles” esošajam Stīvam aizliegts skatīties TV pārraides, jo tajās redzamas skaistas sievietes. Ja Debijai ir aizdomas, ka Stīvs tomēr uzmetis aci svešām sievietēm – visviens, uz ielas vai televizora kastē -, viņai atkal sākas paranoja. Tiesa, informācijas par to, vai Debija sāk kliegt un ārdīties, nav. Iespējams, tik sadzīviskas nianses viņa publiski neizpauž.

Reiz bijis gadījums, kad vīrelis aizčāpojis uz vietējo bodīti pēc piena, un, atnākdams mājās, tūdaļ tika štepselēts klāts pie melu detektora. Rādījumos uzrādījās šādas tādas nepilnības, tāpēc Debija nesusies uz veikalu, kur ieraudzījusi, ka aiz letes stāv visai izskatīga pārdevēja. Tad nu viņa sākusi skaidrot attiecības ar šo pārdevēju, lai iegūtu kopainu, kas gan noticis starp viņu un darbinieci brīdī, kad vīrietis pircis pienu.

43 gadus vecā Debija Vuda dzimusi Skotijā, taču ilgstoši dzīvojusi ASV. Tur viņai izveidojās attiecības ar kādu cilvēku, kas, sievieti pamezdams, dziļi viņu ievainojis. Debija nolēma, ka turpmākajā dzīvē attiecības vairs nevēlas. Taču gluži nejauši viņa „Facebook” sākusi saraksti ar 12 gadus jaunāko Stīvu, un jau pēc pusgada abi metuši kauliņus kopā.

Īsi pēc kopdzīves sākšanās Debija uzzināja, ka laikā, kad abu romāns virtuāli ritēja pilnā sparā, Stīvs – nelietis gatavais! – sarakstījies un pat ticies ar vēl kādu simpātiju. Savu veco traumu iespaidā Debija secināja, ka nespēj Stīvam uzticēties, tāpēc uz karstām pēdām nopirka melu detektoru, jo esot bijuši precedenti, kad Stīvs viņai tomēr ir samelojies. Melu detektora iegādi viņa pamatoja ar vajadzību pārbaudīt to informāciju, ko viņa citā veidā nespētu pārbaudīt.

Gada laikā sieviete cītīgi pārliecinājusies, ka Stīvs ir goda vīrs, un nu abi dzēruši kāzas.

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmumi no thedailymail.co.uk