Repere Queen Lattifah 44 gadu vecumā grib kļūt par māti
Queen Latifah nesen apmeklējusi Nobela miera prēmijas pasniegšanas ceremoniju Oslo. Zālē viņai līdzās sēdēja Ebonija Nikolsa, kura esot aktrises ilggadējā partnere.
Slavenības
2014. gada 15. decembris, 05:19

Repere Queen Lattifah 44 gadu vecumā grib kļūt par māti

Jauns.lv

Viņa ir repere, dziedātāja, „Oskara” balvai nominēta aktrise un bijusī sarunu šova vadītāja. Taču vēl palikusi kāda joma, ko multi talantīgā Queen Latifah (44) nav izmēģinājusi, bet ļoti, ļoti vēlētos. Viņā alkst kļūt par māmiņu!

„Es vienmēr esmu domājusi par māmiņas lomu,” intervijā žurnālam „Closer” norāda dziedātāja un aktrise Queen Latifah jeb īstajā vārdā Dana Elēna Ouvensa. „Cerams, kādu dienu tā būs mana svētlaime.”

„Būt par māmiņu, šķiet, ir pats nesavtīgākais, ko sieviete var izdarīt,” piebilst aktrise. Queen Latifah atzīst, ka viņai ir vienalga vai būtu dēls, vai meita, – viņai vissvarīgāk ir radīt bērnam mīlošu vidi, kurā uzaugt. „Man tas nav svarīgi,” par bērna dzimumu norāda aktrise. „Es tikai vēlētos būt blakus, līdz viņi pieaug un visu atlikušo viņu dzīvi.”

Par Queen Latifah baumo, ka viņai jau ilgus gadus ir attiecības ar citu sievieti – Eboniju Nikolsu. Aktrise intervijā nenorāda, vai vēlas bērniņu ieņemt dabiskā veidā, nolīgt surogātmāti vai varbūt adoptēt kādu bāreni. Tāpat nav zināms, vai multi talantīgā zvaigzne plāno pati ieņemt bērnu jeb mazuli gatava iznēsāt viņas partnere Ebonija.

„Grammy” balvas laureāte kopā ar savu partneri redzēta pirms dažām dienām apmeklējam arī Nobela miera prēmijas pasniegšanas ceremoniju Norvēģijas galvaspilsētā Oslo. Aiz viņām zālē sēdēja „Aerosmith” līderis Stīvens Tailers.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press