"30 sekundes līdz vilšanās sajūtai!” Reaģējot uz kritiku, Džareds Leto slēdz komentārus savam "Instagram" profilam
foto: Shutterstock
Mūziķis Džareds Leto saskāries ar milzīgu kritiku pēc izteiktās vēlmes koncertēt Krievijā.
Slavenības

"30 sekundes līdz vilšanās sajūtai!” Reaģējot uz kritiku, Džareds Leto slēdz komentārus savam "Instagram" profilam

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Populārās amerikāņu grupas "Thirty Seconds to Mars" solists Džareds Leto, kurš vēl nesen koncertēja Rīgā, sadusmojis fanus nosaucot Krievijas izraisīto karu Ukrainā par "visām tām problēmām" un izsakot cerību drīz uzstāties Krievijā.

"30 sekundes līdz vilšanās sajūtai!” Reaģējot uz k...

Jau vēstīts, ka Leto, uzstājoties Belgradā, pirms dziesmas "A Beautiful Lie" izpildīšanas uzrunāja savus Krievijas fanus viņu dzimtajā mēlē, izsakot pateicību par koncerta apmeklējumu. Tāpat viņš sanākušajiem norādīja, ka "vēlas apmeklēt viņu dzimteni laikā, kad visas šīs problēmas būs beigušās". Noprotams, ka ar vārdiem "šīs problēmas" viņš domājis Krievijas uzsākto karadarbību Ukrainā, kuras rezultātā jau miruši vai tikuši ievainoti vairāk nekā miljons cilvēku.

Tas sadusmojies gan daudzus ukraiņus, gan fanus no visas pasaules, kas mūziķim nav pakautrējušies atstāt virkni komentāru, kuros tostarp kāds paudis: "žēl, ka daļa ukraiņu vēl ir dzīvi, un tāpēc jūs nevarat apmeklēt Krieviju.” 

Tāpat komentāros mūziķis aicināts atbraukt uz Ukrainu un saprast "problēmu" apmēru: "Palūkojiet uz problēmām, ko Krievija atnesa. Uz Bahmutu, Rubižni, Mariupoli.” Tāpat vairums pieminējuši, ka, acīmredzot, "nauda nesmird” un "mūziķis ir parādījis savu īsto seju.”

Interesanti, ka Leto, kurš vairākkārt arī koncertējis Kijivā, pēc kara sākuma paudis atbalstu Ukrainai. Vienlaikus viņš nav ieņēmis stingrāku nostāju un nav nosaucis Krieviju par agresorvalsti vai runājis par tās kara noziegumiem.

Mūziķis un aktieris atbildējis uz viņam veltīto kritiku ar komentāru noslēgšanu sociālajā tīklā "Instagram”. 

“Thirty Seconds to Mars” koncerts.

Latvijas fanus priecē rokgrupa “Thirty Seconds to Mars”

Viena no 21. gadsimta nozīmīgākajām rokgrupām “Thirty Seconds to Mars” pasaules konceerttūres ietvaros ar koncertu 3. oktobrī Arēnā Rīga priecēja ...