VIDEO: nesen "Arēnā Rīga" koncertējušais Džareds Leto koncertā pauž vēlmi uzstāties Maskavā
foto: ZUMAPRESS.com
Džareds Leto koncertā pauda ilgas koncertēt Maskavā.
Slavenības

VIDEO: nesen "Arēnā Rīga" koncertējušais Džareds Leto koncertā pauž vēlmi uzstāties Maskavā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Populārās amerikāņu grupas "Thirty Seconds to Mars"solists Džerads Leto, kurš vēl 3. oktobrī koncertēja "Arēnā Rīga", daudzus fanus šokējis ar savu atzīšanos uzstāšanās laikā Belgradā.

VIDEO: nesen "Arēnā Rīga" koncertējušais Džareds L...

Pirms dziesmas "A Beautiful Lie" izpildīšanas Leto uzrunāja savus Krievijas fanus viņu dzimtajā mēlē, izsakot pateicību par koncerta apmeklējumu. Tāpat viņš sanākušajiem norādīja, ka "vēlas apmeklēt viņu dzimteni laikā, kad visas šīs problēmas būs beigušās". Noprotams, ka ar vārdiem "šīs problēmas" viņš domājis Krievijas uzsākto karadarbību Ukrainā, kuras rezultātā jau miruši vai tikuši ievainoti vairāk nekā miljons cilvēku.

"Spasibo [paldies]! Mums jūs, puiši, pietrūkāt. Es jums saku: kādu dienu, kad visas šīs problēmas būs beigušās, mēs atgriezīsimies Serbijā, dosimies uz Sanktpēterburgu un arī uz Maskavu," koncertā teica Leto. "Mēs dosimies arī uz Kijivu. Mēs ballēsimies un pavadīsim laiku kopā ar visiem, sarunāts?" piebilda Džareds. Lieki piebilst, ka šie izteikumi Ukrainas fanu vidū sajūsmu neizraisīja.

“Thirty Seconds to Mars” koncerts.

Latvijas fanus priecē rokgrupa “Thirty Seconds to Mars”

Viena no 21. gadsimta nozīmīgākajām rokgrupām “Thirty Seconds to Mars” pasaules konceerttūres ietvaros ar koncertu 3. oktobrī Arēnā Rīga priecēja ...

"Viņš kaut vai tagad var doties uz Maskavu, kas viņam to liedz? Tomēr, ja Leto grasās doties uz Maskavu, aicinu viņu aizmirst par Kijivu," mikroblogošanas vietnē "X" norādīja kāds fans. Savukārt cits atzina, ka "mūziķis regulāri lieto marihuānu – viņš esot budists un visur saskatot nirvānu". Jāpiebilst, ka pirms Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā Džareds Leto bieži viesojās Kijivā. 2019. gadā viņš Ukrainas galvaspilsētā koncertēja uz kāda gājēju tilta, radot pamatīgu sensāciju vietējo iedzīvotāju vidū.