Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
VIDEO: Selīnu Dionu dziļi aizkustina viņas hita "My Heart Will Go On" izpildījums Kellijas Klārksones versijā
foto: Ekrānuzņēmums
Selīna Diona aizkustināta par Kellijas Klārksones izpildījumu.
Slavenības

VIDEO: Selīnu Dionu dziļi aizkustina viņas hita "My Heart Will Go On" izpildījums Kellijas Klārksones versijā

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātāja Selīna Diona bija dziļi aizkustināta par Kellijas Klārksones izpildīto viņas hita dziesmas "My Heart Will Go On" versiju.

VIDEO: Selīnu Dionu dziļi aizkustina viņas hita "M...

Diona dalījās ar video platformā "X", kurā viņa izteica augstu novērtējumu Klārksones izpildījuma. "Kad es atgriezos no Olimpiskajām spēlēm, es noskatījos un noklausījos tavu reakciju uz manu uzstāšanos pie Eifeļa torņa. Bija tik sirsnīgi dzirdēt tavu balsi. Tava balss lūza, un tas mani ļoti aizkustināja," sacīja 56 gadus vecā Diona.

Kļūstot emocionāla, Diona turpināja: "Tu raudāji, un tad tu lika man sākt raudāt. Kas tas ir ar visu šo raudāšanu?! Un tagad es tikko noskatījos, kā tu dziedi "My Heart Will Go On", un es atkal raudu."

"Tu biji absolūti neticama. Fantastiska. Man tas ļoti patika," viņa piebilda par uzstāšanos. "Es ceru, ka drīzumā tiksimies klātienē. Ļoti drīz. Un es ceru, ka es nesākšu raudāt. Es tevi ļoti mīlu. Paldies. Uz redzēšanos."

Kellija Klārksone bija aizkustināta līdz asarām pēc Selīnas Dionas uzstāšanās Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā Parīzē: "Es patiesībā nespēju runāt."

42 gadus vecā Klārksone izpildīja emocionālo dziesmu 27. septembrī kopā ar savu grupu. Pēc uzstāšanās viņa atklāja, ka izvēlējusies šo dziesmu kāda īpaša iemesla dēļ. "Viņa tiešām ir neticams talants. Viņas satriecošā uzstāšanās Olimpiskajās spēlēs man bija viens no spilgtākajiem mirkļiem šovasar. Tas bija tik labi," sacīja dziedātāja, kas pazīstama ar hitu "Breakaway."

Viņa piebilda: "Parasti es nekad nedziedātu šo dziesmu, jo ir dažas dziesmas, kurām kā vokāliste tu vienkārši nevēlies tuvoties, bet šodien tam bija iemesls. To jūs uzzināsiet vēlāk." "Tas bija patiešām skaisti," vēlāk piebilda Klārksone. "Cilvēki nezina viņas [Dionas] stāstu. Caur ko viņa ir gājusi fiziski... tas ir vienkārši neticami, ko viņa ir pārvarējusi un izbaudījusi šo brīdi."

Atklāšanas ceremonija iezīmēja Dionas pirmo uzstāšanos, kopš viņa atklāja, ka 2022. gada decembrī viņai tika diagnosticēts "stīvā cilvēka sindroms".

Šī slimība ietekmēja viņas spēju dziedāt. 2023. gada jūnijā Diona atklāja PEOPLE intervijā: "Manas balss saites agrāk vadīja manu ceļu, un tagad es pat nevaru vienkārši runāt ar tām. Es tik tikko spēju staigāt, un man ļoti pietrūka dzīvot."