Madonna Milānas modes nedēļā 2024. gada septembrī

Slavenības

Seksīgi, sportiski, talantīgi - popdīva Madonna un viņas rotaļu puisēni

Gundega Vainovska

Žurnāls "Kas Jauns"

Popmūzikas karalienei Madonnai (66) beidzamo 15 gadu laikā pie sāniem vienmēr ir kāds gados jauns puisis - 30 vai pat 40 gadu jaunāks. Ārvalstu plašsaziņas līdzekļos viņi jau sen iesaukti par dziedātājas “rotaļu puisēniem”. Un ne bez pamata. Popdīva savus mīļotos maina kā zeķes un pat rīkojot “atlases kārtas”, līdz atkal atrod sev piemērotu. Bet, kad rotaļu zēns atrasts, viņam ir jāspēlē pēc Madonnas noteikumiem.

Seksīgi, sportiski, talantīgi - popdīva Madonna un...

Madonna pirmo reizi apprecējās 1985. gadā, kad uzlecošā popzvaigzne teica jāvārdu aktierim Šonam Pennam.

Madonna un Šons Penns

Madonna un Šons Penns

Šī laulība bija skandaloza, netrūka lielāku un mazāku kašķu, roku palaišanas no vīra puses. Vēlākos gados dziedātāja intervijās izteikusies, ka Šons bijusi viņas vienīgā patiesā mīlestība. Otro reizi Madonna apprecējās 2000. gadā – ar britu kinorežisoru Gaju Ričiju.

Madonna ar otro vīru Gaju Ričiju

Laulībā, kurā jau auga Madonnas meita Lurdesa no iepriekšējām attiecībām, pasaulē nāca dēls Roko. Diemžēl arī otrā laulība neizrādījās “uz mūžu”, 2008. gadā pāris izšķīrās. Madonna to ļoti pārdzīvoja un pēc šīs šķiršanās savu sirdi nocietināja, soloties nekad vairs attiecībās tik ļoti nepieķerties vīrietim. Savu solījumu viņa turējusi – dziedātājas dzīvē jauni vīrieši nāk un iet. Kopābūšanas laikā Madonna nežēlo saviem rotaļu puisēniem dārgas dāvanas, pretī saņemot teju bezierunu paklausību. Puišiem tiek atpazīstamība, iespēja sekmēt savu karjeru, bet Madonnai – bauda. Ne velti dziedātājas paziņas norādījuši, ka popzvaigzne romantiskās attiecības pēc šķiršanās no Gaja Ričija uztver kā darījumus, kad pēc “sadarbības beigām” ļaunu prātu netur neviena no iesaistītajām pusēm, jo sev vēlamo labumu guvušas abas.

Džošs Popers un Akīms Moriss

Nesen beigušās dziedātājas attiecības ar 29 gadus veco Džošu Poperu. Dziedātāja ar viņu iepazinās pagājušā gada sākumā, kad audžudēls Deivids Banda trenējās pie viņa boksā.

foto: no "Instagram"
DŽOŠS POPERS. Ar viņu Madonna iepazinās kā ar sava audžudēla boksa treneri.
DŽOŠS POPERS. Ar viņu Madonna iepazinās kā ar sava audžudēla boksa treneri.

Sākotnēji dziedātāja apgalvoja, ka viņa iepozē fotogrāfijām kopā ar Poperu, lai piesaistītu uzmanību trenera izveidotajai sporta zālei un sekmētu viņa karjeru, taču drīz vien tomēr atklājās, ka šīs nav trenera un pateicīgas dēla mātes attiecības. Viņš bija dziedātājas jaunais rotaļu puisēns. Džoss Popers drīz vien tika iepazīstināts ar visiem sešiem Madonnas bērniem (dziedātājai ir 2 bioloģiskie un 4 adoptētie bērni) un bija līdzās popzvaigznei ik uz soļa. Šīs attiecības nu ir beigušās, bet Madonna nav izvēlējusies ilgi palikt viena. Tagad dziedātāja ir kopā ar 28 gadus veco futbolistu Akīmu Morisu.

66 gadus vecā Madonna ar jauno rotaļu puisēnu 28 gadus veco Akīmu Morisu

Kāds dziedātājai tuvu stāvošs cilvēks, kurš vēlējies palikt anonīms, izdevumam "Life & Style" pastāstījis par popmūzikas karalienes visnotaļ lietišķo pieeju romantiskajām attiecībām. “Madonna nedaudz atpūtās pēc šķiršanās no Džoša, bet tagad atgriezusies pie savas vecās rutīnas, kad rīko tādu kā puišu atlasi, līdz atrod sev īsto rotaļu puisēnu. Viņa tā dara jau kopš šķiršanās no Gaja Ričija pirms 20 gadiem,” atklājusi uzticības persona. “Viņa pēc tam zvērēja, ka nekad vairs neļaus savai sirdij pārāk iesaistīties, jo viņu sagrāva laulības šķiršana. Tāpēc tagad viņa izturas pret savu mīlas dzīvi tāpat kā pret jebkuru citu biznesa darījumu.”

Avots paskaidrojis, ka dziedātāja pat “intervējot visus labākos kandidātus un tad izvēloties uzvarētāju”. “Viņiem jāatzīmē ķeksītis visās ailītēs un, protams, jāparaksta dzelžains konfidencialitātes līgums. Kad viņai konkrētais puisis apnicis jeb vairs neapmierina visās vēlamajās prasībās, viņa no tiem atbrīvojas, parasti ar jauku atvadu paciņu, lai saglabātu atmiņas saldas,” paturpinājis informācijas avots.

Runājot par vīrieša tipu, kādu sev meklē Madonna, avots norādījis: “Viņai ir ļoti skaidras vēlmes - seksīgs, sportisks, talantīgs, jautrs, uzticams un kaislīgs, un viņai jāizjūt pret viņu patiesa dzirkstele. Viņa zvēr, ka var pateikt, kad puisis spēlē teātri un iesaistās tikai slavas dēļ. Viņa grib puisi, kuram viņa patiešām patīk.”

Kādas ir prasības?

“Madonna panākusi, ka jaunais puisis Akīms Moriss strādā par viņas asistentu, tāpēc viņš ir dziedātājas rīcībā ikreiz, kad viņai ir kaut kas vajadzīgs,” paskaidrojis avots. “Akīms veic darbus viņas un viņas bērnu uzdevumā, pieraksta, ja viņai pēkšņi radusies kāda radoša ideja vai arī viņa vēlas nosūtīt e-pasta vēstuli, pat ja tas ir nakts vidū,” paskaidrojis avots. Paziņa portālam "RadarOnline" detalizētāk izstāstījis, uz kādiem noteikumiem šajās attiecībās parakstījies Jamaikā dzimušais sportists: “Viņa ir ļoti strikta. Viņam jādzīvo viņas mājā. Bet tikai tāpēc, ka Akīms dala viņas gultu, nenozīmē, ka viņš tajā guļ. Akīmam ir jāiet gulēt un jāceļas, kad viņa to dara, neraugoties ne uz ko.” Paziņa arīdzan atklājis, ka mīļotajam aizliegts skatīties sportu un TV, kad abi pavada laiku kopā, ja vien tā nav kāda īpaša Madonnas pašas izvēlēta pārraide. Savu atzinību mīļotajam vīrietim Madonna apliecina ar dārgām dāvanām un ekskluzīviem ceļojumiem.

Pirmais rotaļu puisēns…

Madonnas pirmais rotaļu puisēns bija par viņu 28 gadus jaunākais brazīliešu modelis Hesuss Luss, ar kuru dziedātāja sāka satikties 2008. gada oktobrī pēc tam, kad bija šķīrusi laulību ar Gaju Ričiju.

Lai gan prom no ekskluzīvā brazīliešu restorānu pāris devās atsevišķi, radās pirmās aizdomas, ka viņi tomēr romantiskās attiecības atjaunojuši.

Madonnas un Hesusa sarežģītās attiecības

Madonnai bija 50 gadu, kad viņi iepazinās, bet Hesusam vien 22. Pāris bija kopā gadu un pēc tam 2010. gadā īslaicīgi atjaunoja romantiskās attiecības. Mīļotais tolaik intervijās slavēja Madonnu, sakot, ka ir neprātīgi iemīlējies popmūzikas karalienē, jo viņas ķermenis un domāšana esot kā 30 gadu vecai sievietei. Kas attiecas uz lielo gadu starpību, viņš to nemaz nejūtot. Hesuss tolaik pārsteidza pat savus draugus un ģimeni, pavēstot, ka labprāt dibinātu ģimeni ar Madonnu un kopīgi adoptētu bērnus. Madonna bija arī lidojusi uz Riodežaneiro, lai iepazītos ar sava izredzētā māti Kristiānu da Silvu, kura ir 14 gadu jaunāka par viņu pašu. Hesuss piedzima mammai ļoti agrā vecumā, kad viņai bija vien 14 gadu. Bet tas vēl bija laiks, kad pasaule nezināja, ka Madonna rotaļu puisēnus neapņem uz mūžu. Interesanti, ka tomēr kā galvenos šķiršanās iemeslus pāris minēja pārāk lielo gadu starpību un kopīgu interešu trūkumu.

…un citi rotaļu zēni

2010. gada septembrī Madonna sāka satikties ar franču modeli un dejotāju Brahimu Zeibatu, kurš arī bija 28 gadus jaunāks par popzvaigzni. Savā pirmajā intervijā žurnālam "Grazia" par iepazīšanos Madonnas apģērbu kolekcijas prezentācijā Brahims teica: “Viņa nav nekāds monstrs! Viņa ir parasta sieviete, tāda pati kā pārējās. Bez šaubām, viņa ir ekstraordināra māksliniece, kuru zina visā pasaulē, bet pirmām kārtām viņa ir sieviete.”

Madonna un jaunais draugs Brahims Londonā

Pāris bija kopā salīdzinoši ilgi – trīs gadus. Abi pat 2013. gadā kopā apmeklēja prestižo Kostīmu institūta "Met Gala" balli Ņujorkā, bet tā paša gada decembrī šķīrās, aizbildinoties ar “aizņemtību un savstarpēji konfliktējošiem darbu grafikiem”.

Pēc šķiršanās no Brahima Zeibata 2014. gadā popdīvu vienoja dēka ar horeogrāfu Timoru Stefensu, kas ir 30 gadu jaunāks.

Madonna un viņas rotaļu puisēns Timors Stefenss Brodvejā

Lai gan viņi nebija kopā ilgi, Timors labprāt piekrita intervijai izdevumam "The Mirror". Viņš uzsvēra, ka absolūti neizjūt lielo gadu starpību. “Manas draudzenes vienmēr bijušas par mani vecākas, un man tas patīk. Es varu daudz mācīties,” viņš izteicās. Drīz pēc dziedātāju slavinošās intervijas abu romānam gan pienāca beigas.

2019. gada jūnijā parādījās pirmās runas par Madonnas un 36 gadus jaunākā dejotāja un horeogrāfa Ahlamalika Viljamsa romantiskajām attiecībām. Viņi bijuši pazīstami jau agrāk – 2015. gadā Ahlamaliks bijis dziedātājas pavadošās grupas dejotājs viņas "Rebel Heart" turnejas laikā.

Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu bārā Ņujorkā 2021. gada jūnijā

Popzvaigzne Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu bārā Ņujorkā 2021. gada jūnijā.

Dēla attiecībām ar 36 gadus vecāku sievieti neiebilda arī Ahlamalika vecāki. “Mīlestībai nav vecuma, ja ir runa par diviem pieaugušiem cilvēkiem,” izteicās Drū un Lorija Viljamsi, kas paši ir lieli Madonnas fani. Ahlamaliks vecākus bija arī personīgi iepazīstinājis ar savu slaveno draudzeni. Tēvs, kurš ir divus gadus jaunāks par dēla mīļoto sievieti, izdevumam "The Mirror" savulaik pastāstījis: “Viņa mums teica, ka ir ļoti viņā iemīlējusies un ka mums ne par ko nav jāraizējas, jo viņa par mūsu dēlu parūpēsies.” Abi savas kopābūšanas laikā necentās sev pievērst papildu uzmanību, bet 2022. gada aprīlī viņu ceļi šķīrās.

Īsi pirms attiecībām ar bokseri Džošu Poperu kļuva zināms, ka 2023. gada sākumā iziris dziedātājas romāns ar 41 gadu jaunāko modeli Endrū Darnelu.

foto: no "Instagram"
ENDRŪ DARNELS. Viņš dziedātājas mīļāko skaitā līdz šim bijis pats jaunākais. Abiem bija 41 gada vecuma starpība.
ENDRŪ DARNELS. Viņš dziedātājas mīļāko skaitā līdz šim bijis pats jaunākais. Abiem bija 41 gada vecuma starpība.

Paziņas norāda, ka patiesais attiecību iziršanas iemesls esot bijis rotaļu puisēna jaunā aizraušanās ar kādu skaistuli, kas ir atbilstošāka viņa vecumam. “Attiecības ar Darnelu sākās nejauši, tāpēc viņa nepārdzīvo,” izdevumam "Page Six" savulaik norādījis kāds popzvaigznei pietuvināts avots. “Viņai bija ļoti jautri ar Endrū, bet nekas vairāk.”

Lai gan Madonna ir slavena ar to, ka nevienam un nekad ne par ko neatvainojas, tas nenozīmē, ka viņai nav absolūti nekādas nožēlas par savu pagātni. 2022. gadā jautājumu un atbilžu sesijā vietnē "YouTube" kāds fans pajautāja dziedātājai, kuru no savulaik pieņemtiem lēmumiem viņa uzskata “par ne to spožāko ideju”. Popzvaigzne, ilgi nedomājot, atbildēja:  “Apprecēšanos. Abas reizes!”