Princis Viljams sievas Ketrīnas sirdsmiera dēļ atteicies no kaut kā sev ļoti svarīga
Princese Ketrīna un princis Viljams.
Slavenības

Princis Viljams sievas Ketrīnas sirdsmiera dēļ atteicies no kaut kā sev ļoti svarīga

Gerda Ansone

Jauns.lv

Velsas princis Viljams atteicies no sev iemīļotas nodarbes, lai nesatrauktu sievu Velsas princesi Ketrīnu.

Princis Viljams sievas Ketrīnas sirdsmiera dēļ att...

Princis Viljams ir pārtraucis braukt ar motociklu, jo viņa sieva Keita Midltone satraucas par viņa drošību. Izdevums “The Mirror” raksta, ka tā kā motobraukšana princim bijusi liela sirdslieta, šis esot liels upuris, taču Viljams to gatavs nest sievas un bērnu dēļ.

Princis Viljams un motocikli

Princis Viljams un motocikli.

Velsas princese jau 2015. gadā pauda bažas par vīra drošību, sakot, ka, redzot Viljamu uz motocikla, viņas sirds ir “piepildīta ar šausmām”. Ketrīna tolaik arī izteica cerību, ka viņu kopīgais dēls Džordžs [pastarītis Luiss vēl nebija nācis pasaulē] nesekos tēva pēdās. “Viņš joprojām ar to brauc. Mani vienmēr pārņem šausmas, kad viņš ar to aizbrauc. Es esmu pārbijusies. Cerams, ka man izdosies atturēt Džordžu no tā,” viņa sacīja.

Līdz ar bērnu piedzimšanu Velsas princis kļuvis piesardzīgāks un tagad ar motociklu vairs nebrauc. Trīs bērnu tētis pārvietojas ar elektrisko skrejriteni, kad nepieciešams ātrāk tikt no viena punkta Vindzorā uz otru, informē “The Mirror”. 2018. gadā Viljams pastāstīja, ka ir samazinājis savus adrenalīnu sniedzošos ieradumus, atzīstot, ka ir pilnībā pārtraucis braukšanu ar motocikliem. “Es tagad esmu trīs bērnu tēvs. Man tas bija jāpārtrauc.”

“Man pietrūkst garo braucienu, jo man motobraukšana vienmēr nozīmējusi būšanu kopā ar citiem,” papildināja princis. Saskaņā ar publikācijā teikto, lai saudzētu vidi, princis pēc iespējas izvairās no braukšanas ar automašīnu un tā vietā Vindzorā garākiem gabaliem izmanto elektrisko velosipēdu.