Gunārs Freidenfelds un Gunārs Jākobsons jubilejas koncertā "Divas leģendas uz vienas skatuves"

2024. gada 19. septembrī Rīgā, VEF Kultūras pilī, izskanēja īpašs jubilejas koncerts "Divas leģendas uz vienas skatuves", kurā tika godināts ...

Slavenības

FOTO: koncertā "Divas leģendas uz vienas skatuves" jubilejas atzīmē Gunārs Freidenfelds un Gunārs Jākobsons

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

19. septembrī Rīgā, VEF Kultūras pilī, izskanēja īpašs jubilejas koncerts "Divas leģendas uz vienas skatuves", kurā tika godināts izcilais komponists Gunārs Freidenfelds, kurš šogad atzīmē 65 mūzikai veltītos gadus, un leģendārais radio diktors Gunārs Jākobsons, kas svin 70 gadus, kuri pavadīti pie radio mikrofona.

FOTO: koncertā "Divas leģendas uz vienas skatuves"...

Koncertā, kuru skatītāji uzņēma ar aplausiem un stāvovācijām, dziedātāji Ieva Sutugova, Ineta Rudzīte, Normunds Rutulis un Ainars Bumbieris izdziedāja Gunāra Freidenfelda populārās dziesmas «Ūdensnesējs», «Kaktuss», «Tu neej prom», «Vecmāmiņai», «Atmiņu lietus», «Kādēļ vēlu nāci tu», «Baltas, baltas krizantēmas», «Rudens roze» un daudzas citas.

Uz skatuves visu vakaru atradās arī abi gaviļnieki, demonstrējot to, ka joprojām ir izcilā formā: Gunārs Freidenfelds - muzicējot kopā ar Anatolija Livčas vadīto grupu «ArMaestro» un šarmanto saksofonistu Raivo Stašanu, savukārt Gunārs Jākobsons gan vadīja koncertu, gan kādā brīdī pat uzspēlēja blumīzeri.

Nākamie koncerti «Divas leģendas uz vienas skatuves» notiks 26. septembrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē un 27. septembrī – Ādažu Kultūras centrā.