Princis Viljams sniedzis retu komentāru par Keitas veselības stāvokli
foto: Ekrānšāviņš
Viljams norādījis, ka Keitai priekšā gaidāms vēl grūts ceļš.
Slavenības
2024. gada 10. septembrī, 19:50

Princis Viljams sniedzis retu komentāru par Keitas veselības stāvokli

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dienu pēc tam, kad Velsas princese Ketrīna nāca klajā ar paziņojumu, ka noslēgusi ķīmijterapijas kursu, par viņas veselības stāvokli komentāru sniedzis viņas dzīvesbiedrs princis Viljams.

Princis Viljams sniedzis retu komentāru par Keitas...

"Tās ir labas ziņas, ka noslēdzies Ketrīnas ķīmijterapijas kurss, tomēr priekšā vēl tāls ceļš ejams līdz viņas pilnīgai atveseļošanās," vizītes laikā Llanelli pilsētā vēstīja princis. Viņš piebilda, ka Ketrīna šobrīd nodevusies tam, lai novērstu vēža atgriešanos. Cilvēki, kas bija sapulcējušies pie vietējās skolas, sirsnīgi vēlēja princesei ātru atveseļošanos.

Jau ziņots, ka pirmdien, 9. septembrī, Velsas princese Ketrīna nāca klajā ar paziņojumu, ka noslēgusi ķīmijterapijas kursus. "Es nevaru izteikt, cik liels ir mans atvieglojums beidzot noslēgt savu ķīmijterapijas kursu. Pēdējie deviņi mēneši mūsu ģimenei ir bijuši neiedomājami smagi. Dzīve, kā mēs to zinām, var mainīties vienā mirklī, un mums ir nācies atrast veidu, kā pārvietoties pa vētrām un nezināmo ceļu".

"Cīņa ar vēzi ir sarežģīta, biedējoša un neparedzama visiem, īpaši vistuvākajiem," vēstīja princese.  Viņa norādīja, ka "šis laiks ir atgādinājis viņai un Viljamam par to, cik pateicīgi viņi ir par dzīves vienkāršajām lietām, ko citkārt viņi uztvēruši par pašsaprotamām.

 "Lai arī esmu pabeigusi ķīmijterapiju, mans ceļš uz dziedināšanu un pilnīgu atveseļošanos ir garš, un man jāizdzīvo katra diena tāda, kāda tā ir. Tomēr es ar nepacietību gaidu atgriešanos darbā un iespēju veikt dažus publiskos pasākumus nākamo mēnešu laikā, kad varēšu. Neskatoties uz visu, kas ir noticis, es šo jauno atveseļošanās posmu uzsāku ar jaunu cerību un dzīvības novērtējumu. Viljams un es esam ļoti pateicīgi par saņemto atbalstu un esam guvuši lielu spēku no visiem, kas mums palīdz šajā laikā. Ikviena laipnība, empātija un līdzjūtība ir bijusi patiesi iedvesmojoša. Visiem, kas turpina savu cīņu ar vēzi – es palieku ar jums, plecu pie pleca, roku rokā. No tumsas var nākt gaisma, tāpēc lai tā gaisma spīd spoži," savā publikācijā vēstīja Velsas princese.