Kristīne Stakena nosvin dēla gada jubileju un gatava atgriezties televīzijā
foto: Mārtiņš Ziders
“Leo ir draudzīgs un ļoti komunikabls. Viņš bija mēnesi vecs, kad bijām aizgājuši uz izstādi. Dēls ir ļoti iemīlējis muzejus un izstādes. Viņam patīk skaņas, gaismas un krāsas,” saka Kristīne.
Slavenības
2024. gada 5. septembrī, 11:44

Kristīne Stakena nosvin dēla gada jubileju un gatava atgriezties televīzijā

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

TV seja Kristīne Stakena 12. augustā atzīmēja dēla Leo gada jubileju un pēc bērna kopšanas atvaļinājuma rudens otrajā pusē plāno atgriezties darbā televīzijā.

Kristīne Stakena nosvin dēla gada jubileju un gata...

Žurnāla "Kas Jauns" vaicāta, kas pieskatīs mazo, kamēr māmiņa darbā, Kristīne lepojas, ka viņai ir ļoti paveicies ar auklīti: “Mana krustmāte ir Leo auklīte, tāpat man ir brīnišķīga mamma, kas var nepieciešamības gadījumā palīdzēt. Man ļoti gribējās pirmo dēla dzīves gadu pavadīt ar viņu kopā, bet nu jau jūtu, ka vēlos atgriezties darbos un savās lietās.

Kristīne Stakena sarunā ar "Kas Jauns" stāsta - līdzko Leo piedzimis, tā dēls vienmēr ir ņemts līdzi uz saviesīgiem pasākumiem, nevis atstāts mājās. Gadu vecais mazulis nav izvēlīgs un ēd visu, ko vien māmiņa piedāvā. “Vienīgi neēd cukuru un nopietnus gaļas ēdienus,” paskaidro Kristīne. Uz rokām dēlu noturēt ilgstoši nav nemaz tik viegli, jo Leo šā brīža svars esot 12 kilogramu. Aizvadīto vasaru Kristīne ar Leo dzīvojusi savas ģimenes brīvdienu mājā Ķesterciemā pie jūras: “Daudz šūpojāmies, daudz spēlējāmies, pa mežu staigājām un labi atpūtāmies. Tētis mums pievienojās, cik varēja, jo viņš strādāja.” 2022. gada 21. decembrī Kristīne mija gredzenus ar uzņēmēju Māri Stakenu. 2023. gada 12. augustā pāris sagaidīja savu pirmdzimto – dēlu Leo.