Slavenības
2024. gada 15. maijs, 11:27

"Palikt stāvoklī nav nemaz tik vienkārši," - Kristīnei Stakenai grūtniecība bijusi izaicinājums

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Raidījumā "Slavenības. Bez filtra" Katrīne Vasiļevska dodas apsveikt jauno māmiņu TV personību Kristīni Stakenu, lai aprunātos par mammu lietām.

Stakena satikšanās brīdī iepazīstina Vasiļevsku ar savu dēliņu Leo. Katrīne jautā, kā jaunie vecāki izdomāja mazajam vārdiņu. “Vīrs brauca mašīnā, teica - varbūt Leo? Es teicu, jā, labi! Viss!” jaunā māmiņa smej. Kristīne stāsta, ka ar vīru vēl domājuši citus vārdus, tomēr pirmais nejauši nosauktais tomēr iepaticies visvairāk.

Leo bija plānots bērniņš, tomēr tik viegli un ātri tas nemaz nenotika. “Tu visu mūžu baidies palikt stāvoklī, tad pienāk tas viens brīdis, kad gribas bērniņu, bet tas nav nemaz tik vienkārši! Mūsdienās literatūra tiešām nemelo un katrai otrajai, trešajai sievietei tas ir milzīgs izaicinājums!” Stakena atklāj. Arī viņai tas bija izaicinājums, bet ar laimīgām beigām un dēliņu Leo. “Ceru, ka viņš nebūs vienīgais! Man ļoti patīk mana jaunā loma, es esmu priecīga un apmierināta, laimīga.”

Viņa atzīst, ka savs ego, protams, ir jālauž, kļūstot par mammu. Kristīne, stāvoklī esot, domāja, ka gaida meitiņu. Ginekoloģe viņai netīšām pateica zīdaiņa dzimumu, un Kristīnei tas nedaudz lika vilties, jo vēlējās šajā īpašajā brīdī būt kopā ar vīru. “Tad nu zvanīju vīram un teicu: “Apsveicu!”. Kā jau visi vīrieši, viņš ļoti gaidīja tieši puisīti,” atklāj Kristīne.

foto: Mārtiņš Ziders/ izdevniecība "Rīgas Viļņi"
Kristīne Stakena.