"Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas atklāšanas pasākums

Otrdien, 3. septembrī, "Centrālajā stacijā Rīga" tika atklāta sestā sezona raidījumam "Caur ērkšķiem uz...".

TV
2024. gada 3. septembrī, 18:13

FOTO: ar īpašu Brektes veltījumu Rīgas stacijā sumina "Caur ērkšķiem uz..." jaunās sezonas dalībnieces

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā pie B tuneļa atklāta lielformāta portretu fotoizstāde, kurā iemūžinātas sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz…” sestās sezonas drosmīgās dalībnieces un viņu dzīvesstāsti.

FOTO: ar īpašu Brektes veltījumu Rīgas stacijā sum...

Izstāde apskatāma līdz šī gada 12. septembrim. Šajā dienā jaunā sezona nonāks pie Tet TV+ skatītājiem, savukārt televīzijas kanālā 360 apņēmības pilno sieviešu ceļš uz jaunu dzīvi būs skatāms no 19. septembra katru ceturtdienu plkst. 21.10.

Sociālā projekta vadītāji Jānis Bukums un Ieva Brante atklāja pasākumu, iepazīstinot viesus ar “Caur ērkšķiem uz…” sestās sezonas izstādi. Katrs portrets izstādes zālē ir kā atvērts logs uz kādas sievietes sirdi, kurā slēpjas stāsts par drosmi, izturību un neatlaidību. Šīs desmit sievietes ir pierādījums tam, ka pat vissmagākajos brīžos ir iespējams dzīvi sākt no jauna. Tāpat projekta jaunajai sezonai izveidota īpaša stipro vārdu siena, uz kuras apmeklētāji ir aicināti veltīt dalībniecēm iedrošinošus ceļavārdus un vēlējumu turpmākajai dzīvei.

Jau drīzumā televīzijas skatītājiem būs iespēja vērot, kā šīs dzīves nelutinātās sievietes mācīsies pieņemt pagātni un pāridarījumus, tos izmantojot kā spēcīgu motivāciju mainīt savu likteni.  

Jauns.lv jau ziņoja, ka septembrī pie televīzijas skatītājiem kanālā "360TV" un izklaides platformā "Tet TV+" ar jauniem pārsteigumiem, skaudriem dzīvesstāstiem un cerībām par labāku nākotni nonāks sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” jaunā sezona.

"Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas prezentācija 2024. gada maijā

Sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” sestās sezonas prezentācija.

Šī sezona skatītājiem ir sarūpējusi arī vairākus pārsteigumus - viens no tiem ir izmaiņas vadītāju sastāvā, kā arī iespēja dalībniecēm projekta laikā uzkrātos līdzekļus ziedot labdarībai. 

Jaunās sezonas dalībnieču dzīvesstāstus aptumšo dažādi notikumi un pārdzīvojumi – traģēdija Gulbenē, kad maniaks bērnudārzā nogalināja audzinātāju un bērnus, agra grūtniecība un atņemtas bērnu aprūpes tiesības, narkotisko vielu lietošana un vairākkārtēji pašnāvību mēģinājumi, dzīve ģimenē, kur vairākiem tās locekļiem ir garīgās attīstības traucējumi u.c. Neskatoties uz dzīves mestajiem pārbaudījumiem, viņas ir gatavas atvadīties no vecās dzīves, atjaunojot ticību saviem spēkiem.