"Mani tur aizliedza," Krievijā apkrāptā Larisa Doļina mēģina pārdot dzīvokli Jūrmalā
foto: ekrānuzņēmums no video
Larisa Doļina "Jaunā viļņa" ballītē.
Slavenības
2024. gada 30. augustā, 05:36

"Mani tur aizliedza," Krievijā apkrāptā Larisa Doļina mēģina pārdot dzīvokli Jūrmalā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Nesen kļuvis zināms, ka Larisa Doļina zaudējusi elites dzīvokli Maskavā un prāvu naudas summu, uzticoties krāpniekiem. Dziedātāja, kura atbalsta Putinu un karu Ukrainā, līdz ar to nonākusi Latvijā melnajā sarakstā, Izskanējušas ziņas, ka tagad viņa cenšas pārdot nekustamo īpašumu Jūrmalā.

"Mani tur aizliedza," Krievijā apkrāptā Larisa Doļ...

Šogad vienā no konkursa "Jaunais vilnis" slēgtajām ballītēm, kas agrāk notika Jūrmalā, Igors Krutojs kāpa uz skatuves ar apsveikuma vārdu un daudziem no klātesošajiem izprovocēja nostalģijas lēkmi pa Rīgas Jūrmalu, ziņo "Starhit". Viņš atcerējās, ka daži Krievijas mākslinieki Jūrmalā pat iegādājušies nekustamos īpašumus. "Larisa Aleksandrovna, vai jums tur kaut kas ir" "Ir, mēģinu pārdot. Mani taču tur aizliedza vispār uz visu mūžu," ar skumju smīnu noteica dziedātāja, kura bija iekārtojusies pie centrālā galdiņa.

Iepriekš viņa stāstīja, ka viņas dzīvoklis Jūrmalā atrodas dažu minūšu gājiena attālumā no jūras, un viņai tur patika pavadīt atvaļinājumu. "Brīnišķīgs dzīvoklītis. Es tik ļoti mīlēju Jūrmalu. Ar bērniem pavadīju tur praktiski visu vasaru, daudzu gadu garumā," viņa nopūšas.

"Jaunā viļņa" zvaigznes un viesi