Dženiferas Anistones bijušais vīrs Džastins Terū atkal saderinājies?
foto: MvS / SplashNews.com/ Vida Press
Džastins Terū ar draudzeni Nikolu Braidonu Blūmu Venēcijas kinofestivālā.
Slavenības

Dženiferas Anistones bijušais vīrs Džastins Terū atkal saderinājies?

Gerda Ansone

Jauns.lv

Aktieris un scenārists Džastins Terū uzkurinājis baumas par saderināšanos ar draudzeni Nikolu Braidonu Blūmu pēc tam, kad viņa saviesīgā pasākumā redzēta ar gredzenu ar grandiozu briljantu uz kreisās rokas zeltneša.

Dženiferas Anistones bijušais vīrs Džastins Terū a...

Holivudas aktrises Dženiferas Anistones 53 gadus vecais bijušais vīrs kopā ar 30 gadus veco aktrisi trešdien apmeklējis 81. Venēcijas starptautisko kinofestivālu Itālijā. Abi bija ģērbušies ļoti saskaņoti, izvēloties baltas krāsas tērpus. Šis bija tikai otrs sarkanā paklāja pasākums, kuru viņi apmeklēja kopā kā pāris. Nikola šoreiz pavadīja mīļoto vīrieti uz pasākumu, kur viņš reklamēja savu jaunāko filmu “Beetlejuice Beetlejuice”.

Džastins Terū ar draudzeni Nikolu Braidonu Blūmu Venēcijas kinofestivālā 2024

Džastins un Nikola satiekas vairāk nekā gadu. Pirmo reizi viņi kā pāris izgāja uz sarkanā paklāja šā gada martā, kad apmeklēja “Vanity Fair” rīkoto “Oskara” balvu ceremonijas “afterparty” ballīti.

Venēcijas kinofestivāla apmeklējumam Džastins Terū bija izvēlējies piena baltu zīmola “Zegna” žaketi, ko papildinājis ar sniegbaltu kreklu ar augtu apkakli. Smalkajam pasākumam viņš savu koptēlu papildinājis ar “Tiffany & Co.” juvelierizstrādājumiem un sev ierasto kopto nelielo bārdu. Savukārt Nikola bija ģērbusies modes nama “Akris” darinātā garajā vakarkleitā bez piedurknēm, kas atsedza viņas tonizētās rokas. Tērpam bija augsta apkakle un dziļš šķēlums mugurpusē. Tumši brūnos matus aktrise bija saņēmusi elegantā mezglā.

foto: Vida Press
Nikolas zeltnesī tagad mirdz spožs gredzentiņš ar milzu briljantu.
Nikolas zeltnesī tagad mirdz spožs gredzentiņš ar milzu briljantu.

Džastins un Nikola ļoti reti redzēti kopā izejam sabiedrībā. Ir acīmredzams, ka viņi nevēlas pievērst apkārtējo uzmanību savām attiecībām, saglabājot tās privātas, cik vien tas iespējams. Pirmo reizi viņi redzēti kopā 2023. gada februārī. Šā gada jūlijā pāris nofotografēts uz ielas Ņujorkā, kad bija devies ikdienas gaitās.

foto: Christopher Peterson / SplashNews.com/ Vida Press
Džastins Terū un Nikola Braidona Blūma Ņujorka šā gada jūlijā.
Džastins Terū un Nikola Braidona Blūma Ņujorka šā gada jūlijā.

Savukārt aizvadītā gada decembrī abi spēra nozīmīgu soli savās attiecībās, kad Džastins pavadīja Nikolu uz viņas dvīņumāsas Krisijas kāzām. Nikola toreiz padalījās ar spogulī uzņemtu selfiju, kur abi starojoši smaida stāvot uz kāpnēm. Viņiem kompāniju sastādīja draugi un Džastina suns Kuma. Paparaci pērn augustā pāri bija nofotografējuši arī skūpstāmies, kad tas bija devies vakara izklaidē pilsētā. Pirms fotogrāfu fiksētā skūpsta abi bija baudījuši vakaru Ņujorkas bārā “Ray”, kura līdzīpašnieks ir Džastins.

foto: Instagram/n.brydonbloom
Nikolas selfijs ar Džastinu un draugiem savas dvīņumāsas kāzās aizvadītā gada decembrī.
Nikolas selfijs ar Džastinu un draugiem savas dvīņumāsas kāzās aizvadītā gada decembrī.

Nikola ir vislabāk pazīstama ar Kerolainas lomu seriāla “Zelta laikmets” (“The Gilded Age”) otrajā sezonā. Viņa filmējusies arī tādos ekranizējumos kā “Law & Order: Special Victims Unit”, “1BR” un “We Were the Lucky Ones”.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Džastins Terū un Nikola Braidona Blūma pirmo reizi kā pāris apmeklēja “Vaniry Fair” rīkoto “Oskara” balvu ceremonijas “afterparty” ballīti šā gada martā.
Džastins Terū un Nikola Braidona Blūma pirmo reizi kā pāris apmeklēja “Vaniry Fair” rīkoto “Oskara” balvu ceremonijas “afterparty” ballīti šā gada martā.

Džastins aizvien ir saglabājis draudzīgas attiecības ar šķirto sievu 55 gadus veco aktrisi Dženiferu Anistoni, ar kuru kopā bija septiņus gadus. Pāris sāka satikties 2011. gadā pēc iepazīšanās filmas “Wanderlust” uzņemšanas laukumā. 2012. gada augustā abi saderinājās un 2015. gada 5. augustā nosvinēja kāzas. 2018. gada februārī Terū un Ansitone paziņoja, ka jau 2017. gada nogalē esot šķīrušies. Pāris mēnešus vēlāk Terū izdevumam “New York Times” pastāstīja, cik draudzīgs bijis pats process. “Labā ziņa ir tā, ka tā bija iespējams – es ļoti rūpīgi izvēlos vārdus – tā bija vismaigākā šķiršanās, jo tajā nebija naidīguma,” apliecināja aktieris.