Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - skarba dokumentālā filma, seriāli "Draugi" un "Pūķa nams"
foto: Publicitātes
"Pūķa nams" balstīts uz Džordža R. R. Mārtina 2018. gada romānu "Uguns un asinis", kura centrā ir Targarienu dzimta. Seriāls risinās 200 gadu pirms kulta seriālā "Troņu spēle" lūkotajiem notikumiem un vēsta par Vesterosas Targarienu dinastijas namu.
TV

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - skarba dokumentālā filma, seriāli "Draugi" un "Pūķa nams"

Paula Ivanova

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālus "Draugi" un "Pūķa nams", kā arī dokumentālu filmu "Komandanta ēna".

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - skarba dokumentālā fil...

Tas ir jāredz!

Viens no visu laiku populārākajiem TV seriāliem "Draugi" atgriezies pie Latvijas TV skatītājiem.

Seriāls “Draugi”

"Draugi" ir amerikāņu situāciju komēdija, kas TV ekrānos desmit sezonās uzmirdzēja no 1994. gada 22. septembra līdz 2004. gada 6. maijam. Seriāls saņēmis neskaitāmas uzslavas, tostarp sešas "Primetime Emmy" balvas un 62 nominācijas. "Draugi" kļuva par milzīgu veiksmes stāstu gan tā pirmajā demonstrēšanas reizē, gan arī turpmāk, un nereti taas tiek saukts par vienu no labākajiem TV seriāliem visā vēsturē. Seriāls seko sešu draugu privātajai un profesionālajai dzīvei Manhetenas apriņķī Ņujorkā. Desmit gadu un sezonu laikā šie draugi izgāja cauri neskaitāmām dzīves, ģimenes, mīlestības, drāmas, draudzības, šķiršanos un komēdiju etīdēm.

Dženifera Anistone un Deivids Švimmers jeb Reičela un Ross seriālā “Draugi”

Leģendāros un patiešām smieklīgos "Draugu" piedzīvojumus skatieties "Duo6" TV kanālā.

Gatavi karam?

Aizraujoši piedzīvojumi - seriāla "Pūķa nams" ("House of the Dragon") divās sezonās.

"Pūķa nams" balstīts uz Džordža R. R. Mārtina 2018. gada romānu "Uguns un asinis", kura centrā ir Targarienu dzimta. Seriāls risinās 200 gadu pirms kulta seriālā "Troņu spēle" lūkotajiem notikumiem un vēsta par Vesterosas Targarienu dinastijas namu. Lielākoties tās ir dažādas situācijas un sarežģīto attiecību rezultātā radušies atgadījumi, kas ved uz Targarienu pilsoņu karu, kas pazīstams kā Pūķu deja.

Komandanta ēnā

Dokumentālā filma "Komandanta ēna" ("The Commandant’s Shadow") stāsta par Jirgenu Hosu, Aušvicas koncentrācijas nometnes priekšnieka Rūdolfa Hosa dēlu un viņa dzīvi savrupmājā, kas ir tieši pie nāves nometnes sienām.

Daudzas desmitgades vēlāk Hosu satiek kāda no Aušvicas nometnē izdzīvojušajām, un stāsts, kā norāda kritiķi, ir tik spēcīgs, ka tā izjūtas saglabājas vēl vairākas dienas. Filmu pat salīdzina ar pērn iznākušo divus "Oskarus" ieguvušo vēsturisko drāmu "Interešu zona" ("The Zone of Interest"), kas arī stāstīja par Hosu ģimenes dzīvi.