Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - slikto puišu jaunie piedzīvojumi, stāsts par slavenu šimpanzi un kara drāma
foto: Publicitātes
Kadrs no filmas "Sliktie puiši. Brauc vai mirsti".
TV

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - slikto puišu jaunie piedzīvojumi, stāsts par slavenu šimpanzi un kara drāma

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties spraiga sižeta komēdiju "Sliktie puiši. Brauc vai mirsti", dokumentālu seriālu "Chimp Crazy" un "SEAL Team" jauno sezonu.

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - slikto puišu jaunie pi...

Brauc vai mirsti

Pasaules mīļākie sliktie puiši ir atgriezušies ar savu ikonisko, spraiga sižeta un ārprātīgās komēdijas sajaukumu, taču šoreiz ar negaidītu pavērsienu: Maiami labākie paši bēg no likumsargiem.

"Sliktie puiši. Brauc vai mirsti" ir kārtējā filma "Slikto puišu" sāgā, kas aizsākās tālajā 1995. gadā. Nu abi sliktie puiši – Maiks un Markuss, ko atveido Vils Smits un Mārtins Lorenss, – tiekas jau ceturtajā filmā. “Jā, arī šis būs īsts popkorna kino. Bet gurmānu popkorns, popkorns ar īpašu mērcīti,” faniem sola Holivudas zvaigzne Vils Smits. “Tā ir jautra, tā ir aizraujoša un izklaidējoša. Tu smiesies, tu jutīsi līdzi, bet pašā pamatā tomēr ir svarīgi vēstījumi,” piebilst aktieris. Tapšot aizskartas gan ar mentālo veselību, gan Dieva eksistenci saistītas tēmas. “Uz šo Markusa attīstības posmu būs patiešām interesanti paskatīties,” saka Smits. “Katrā filmā tās veidotāji atrada katram varonim ko interesantu un īpašu. Protams, ka tā ir arī ceturtajā!” priecājas Lorenss un atklāj – viņa atveidotais varonis pēc iepriekš iegūtajām pieredzēm vairs nebūs tik “piesardzīgs”, bet daudz vairāk atļausies riskēt.

Vils Smits norāda – protams, gribējies nezaudēt vecās kvalitātes, bet bijis arī nepieciešams, lai varoņi izdzīvo un pieredz tās lietas, kas ir atbilstošas viņu vecumam. “Kad plānojām nākamo filmu, sapratām, ka te nepietiks tikai ar sprādzieniem, jābūt arī emocionālam pamatam, interesantam, uz priekšu dzenošam. Esmu dzīvē tajā posmā, kad man vajag, lai filmas, kurās piedalos, par kaut ko vēstītu,” bilst Smits. Cik ilgi tad abi grasās turpināt strādāt pie Slikto puišu sāgas? “Nu, es to darīšu tik ilgi, cik to darīs mans brālis. No manis būs ļoti grūti tikt vaļā,” smej Lorenss. "Sliktie puiši. Brauc vai mirsti" skatieties "Tet TV+ Filmu nomā".

Tonja un Tonka

"Chimp Crazy" ir dokumentāls seriāls par Tonju, viņas mīlestību pret kādu šimpanzi un šīs draudzības sekām.

Turklāt šis šimpanze nav vis vienkāršs cilvēkpērtiķu dzimtas pārstāvis – Tonka ir slavens aktieris! Kā nesen atklājās, Tonka joprojām ir dzīvs, lai gan Tonja Hadiksa, kuras gādībā šimpanze bijis, pirms dažiem gadiem paziņoja par mīluļa nāvi. Un viņai bijis savs iemesls tā darīt! Tonjas cīņai ar dzīvnieku tiesību aizsargiem PETA beidzamajā laikā sekoja visā Holivudā, un nu stāsts redzams dokumentālajā seriālā "Chimp Crazy", ko var lūkot "Tet TV+ Filmas un seriāli" HBO sadaļā.

Elitārā vienība

Seriālam "Jūras spēku komanda" ("SEAL Team") klāt septītā sezona!

"Jūras spēku komanda" ir stāsts par dzīvi elitārajā jūras kara flotē. Par to, kā šīs specvienības trenējas, plāno un izpilda visbīstamākās un riskantākās misijas, ko Amerika pavēlējusi veikt. Piedzīvojumu un spriedzes pilnos stāstus skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli".