Ala Pačīno 54 gadus jaunākā mīļotā nofotografēta pastaigā ar gadu veco dēlu
foto: Vida Press
Nūrai Alfallai ir 30 gadu, bet viņas partnerim Alam Pačīno - 84!
Slavenības
2024. gada 10. augustā, 07:52

Ala Pačīno 54 gadus jaunākā mīļotā nofotografēta pastaigā ar gadu veco dēlu

Gerda Ansone

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Ala Pačino (84) mīļotā sieviete Nūra Alfalla (30) nofotografēta pastaigā kopā ar dēlu. Leģendārā kinoaktiera draudzene sev un gadu vecajam Romānam izvēlējusies ērtus sportiska stila tērpus.

Ala Pačīno 54 gadus jaunākā mīļotā nofotografēta p...

84 gadus vecajam Alam Pačīno un viņa 54 gadus jaunākajai draudzenei aizvadītajā gadā piedzima dēls. Neiztika arī bez skandāla: kad aktieris uzzināja par Nūras grūtniecību, viņš apšaubīja, ka tas ir viņa bērns. Grūtniecības laikā veiktais DNS tests apstiprināja Pačīno paternitāti. Aktieris un viņa mīļotā nu kopā audzina mazo Romānu.

Ala Pačīno draudzene Nūra Alfalla ar abu kopīgo dēlu Romānu pirmo reizi iziet sabiedrībā

Alfalla nesen pirmo reizi redzēta, izejam sabiedrībā ar savu mazuli. 30 gadus vecā producente bija abiem izvēlējusies sportiska stila apģērbu. Garos tumšos matus jaunā māmiņa atstājusi vaļējus un nebija lietojusi sejas dekoratīvo kosmētiku. Pastaigā Nūra bija devusies kopā ar savu māsu Sofiju Alfallu un mammu Alanu Setlinu.

Fani jau paspējuši novērtēt mazā Romāna līdzību ar savu tēvu. “Kāda mīlīga lellīte”, “Ala Pačino kopija”, “Te pat DNS tests nebija vajadzīgs”, “Nūra izskatās efektīgi”, “Burvīga mamma un mazulis”, “Romāns no vecākiem paņēmis pašu labāko” – ar sajūsmu komentējuši aktiera fani.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Nūra Alfalla ar dēlu Romānu, jaunāko māsu Sofiju Alfallu un mammu Alanu Setlinu.
Nūra Alfalla ar dēlu Romānu, jaunāko māsu Sofiju Alfallu un mammu Alanu Setlinu.

Romāns ir Ala Pačīno ceturtais bērns. Aktierim ir 34 gadus veca meita Džūlija, kura dzimusi viņa attiecības ar aktiermeistarības pasniedzēju Janu Tarantu, kā arī 23 gadus veci dvīņi Antons Džeimss un Olīvija Rouza, kurus viņam dāvājusi aktrise Beverlija D’Andželo. Als Pačīno nekad iepriekš nav bijis precējies. Alfalla uzaugusi bagātā ģimenē Beverlihilsā. Jaunajai sievietei jau agrāk bijuši partneri, kuri ir krietni vecāki par viņu. Nūru savulaik vienoja romantiskas attiecības ar grupas “The Rolling Stones” līderi Miku Džegeru (81) un miljardieri Nikolasu Bergruenu (61).