Žanis un Alīna Peineri dēlam dod neparastu vārdu. Latvijā tāds ir tikai viens!
foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Žanis, Alīna un Amari Peineri.
Slavenības
2024. gada 6. augustā, 09:35

Žanis un Alīna Peineri dēlam dod neparastu vārdu. Latvijā tāds ir tikai viens!

Paula Ivanova

Jauns.lv

Basketbolists un uzņēmējs Žanis Peiners ar sievu kādreizējo skaistumkaralieni, tagad digitālā satura veidotāju Alīnu Peineri aizpagājušajā mēnesī - dažas nedēļas pirms kāzu trešās gadadienas - sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto dēlu.

Žanis un Alīna Peineri dēlam dod neparastu vārdu. ...

Nu sociālās saziņas tīklā "Instagram" pāris atklājis, kāds vārds atvasei dots. Mazo Peineru vecāki nosaukuši par Amari, un pēc publiski pieejamiem datiem, Latvijas Iedzīvotāju reģistrā tāds līdz šim nemaz nav bijis reģistrēts, ir tikai viens Amarī.

Laimīgais tētis žurnālam "Kas Jauns" atklāja, ka mazulis pasaulē nācis 27. jūnijā Rīgas Dzemdību namā. “Jau iepriekš biju lasījis, ka vīra klātbūtne atvieglo sievietei dzemdību procesu. Pat nebija tā, ka Alīna uzstāja, ka vēlētos ģimenes dzemdības. Mēs abi kaut kā uztvērām to kā pašsaprotamu lietu. Kopā radījām un kopā arī sagaidījām pasaulē,” stāstīja sportists.

Pēc astoņus gadus ilgas kopābūšanas Žanis Peiners ar savu izredzēto Alīnu par laulātu pāri kļuva 2021. gada 17. jūlijā, sarīkodami vienas no vērienīgākajām kāzām, kas tovasar norisinājās Latvijā. Sākumā viņi sarakstījās Rēzeknes dzimtsarakstu nodaļā, bet skaistais notikums bija Silenē uz meža ceļa, netālu no viesu nama "Silene Resort &SPA", kur norisinājās svinības. Turpat uz ceļa bija uzstādīts improvizēts altāris arkas formā. “Bija milzīgs gandarījums, ka tādā nekurienē paši uzbūrām savu kāzu vietu,” prieku pauda jaunais pāris, uz kuru precībām NBA zvaigzne Kristaps Porziņģis ieradās, atlidodams ar helikopteru.

Tā precējās Žanis un Alīna Peineri

Jāvārdu viens otram 2021. gada 17. jūlijā teica basketbolists Žanis Peiners un kādreizējā skaistumkaraliene, tagad kāzu tērpu dizainere Alīna Matvejeva. ...