Grupas "A-Eiropa" 25. jubilejas koncerts Liepājā 2024. gada jūlijā

2024. gada jūlija beigās Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" grupa "A-Eiropa" ieskandināja savas radošās darbības 25 gadu jubilejas koncertturneju.

Mūzika

FOTO: ar varenu koncertu Liepājā savu 25. jubileju ieskandina grupa "A-Eiropa"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Jūlija beigās Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" grupa "A-Eiropa" ieskandināja savas radošās darbības 25 gadu jubilejas koncertturneju.

FOTO: ar varenu koncertu Liepājā savu 25. jubileju...

Liepājas koncertā skanēja visi populārākie skaņdarbi no grupas repertuāra: «Meitenes Rīgā», «Ziema – baltas rozes», «Jūrmala», «Tuvumā tālumā», kā arī jauni skaņdarbi, un, kā sola mūziķi, arī nākamajos koncertos, kuri notiks Dzintaros, Jelgavā, Daugavpilī un citviet Latvijā, klausītāji dzirdēs labāko skaņdarbu izlasi no grupas repertuāra.

«Viens no galvenajiem nosacījumiem programmas sagatavošanā bija dziesmu autentiskā skanējuma saglabāšana – tāpat kā mūsu dziesmas skan radiostacijās, diskotēkās un naktsklubos, jo vēlamies atmosfēru piepildīt ar enerģiju un draivu,» pauž Arturs Duboks – grupas līderis, dibinātājs, solists un visu «A-Europa» hitu mūzikas un tekstu autors. Grupā muzicē arī Egors Kovaļkovs (soloģitāra), Juris Ruskulis (taustiņinstrumenti, bekvokāls), Matīss Uškāns (sitaminstrumenti), tāpat koncertus kuplina dejotājas Karolīna un Anastasija. Grupas koncertā, kas 28. augustā notiks Dzintaru koncertzālē, piedalīsies arī īpašie viesi: grupa «Singapūras satīns», šovbalets «Todes» un citi mākslinieki.