Kardašjana nāk klajā ar šokējošu atklāsmi par "Ozempic"
foto: Courtesy of Fabletics/Mega / Vida Press
Hloja Kardašjana.
Slavenības
2024. gada 19. jūlijā, 06:59

Kardašjana nāk klajā ar šokējošu atklāsmi par "Ozempic"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Jaunākajā realitātes šova "The Kardashians" sērijā Hloja Kardašjana izteikusies par diabēta zālēm "Ozempic", kuras svara zaudēšanas nolūkos lietojot teju puse Holivudas. Arī Hloja pirms vairākiem gadiem bija dūšīgāka…

Kardašjana nāk klajā ar šokējošu atklāsmi par "Oze...

Hloja Kardašjana šovā vaļsirdīgi atzinusies, ka arī viņa būtu teikusi “jā” medikamentam “Ozempic”, ja tas būtu bijis pieejams “viņas laikā”, kad sabiedrības dāma pati cīnījās ar sev netīkamajiem kilogramiem. 40 gadu vecā realitātes šova zvaigzne ar savu atzīšanos nāca klajā jaunākajā šova “The Kardashians” sērijā, kad bija uzaicinājusi operatorus sev līdzi uz fotosesiju, kurā pozēja zīmolam “Fabletics”.  Hloja atzinās, ka arī viņa būtu lietojusi pretrunīgi vērtētās zāles svara samazināšanai, ja tās būtu bijušās tirgū, kad viņa bija “lielāka” un cīnījās ar to.

Hloja Kardašjana ilgākā laika periodā zaudējusi 18 kilogramus svara.

Hloja Kardašjana zaudējusi ļoti daudz svara

Hloja Kardašjana ilgākā laika periodā zaudējusi 18 kilogramus svara.

“Kad es biju lielāka, ja būtu bijis “Ozempic”, es droši vien to pamēģinātu, jo es izmēģināju jebkuru citu lietu. Es pamēģināju jebkuru modē nākušu svara zaudēšanas tendenci, izņemot īsto, kas patiešām darbojas, un tā ir dzīvesveida maiņa,” viņa atzinās. Hloja papildināja savus vārdus, sakot: “Tāpēc es patiešām vēlētos vērst uzmanību uz veselīgumu, nevis skaitli uz svariem. Es uzskatu, ka cilvēkiem vajadzētu būt aktīviem. Man ir pilnīgi vienalga, kāds ir jūsu izmērs, jums vajadzētu būt veseliem un stipriem sevis pašu dēļ.”

Mediķi brīdina neaizrauties ar diabētam paredzētajām zālēm svara zaudēšanas nolūkos, jo tām var līdzi nākt ļoti smagas blaknes. Izdevums “The Independent” raksta, ka šis medikaments, kas tiek dēvētas par “brīnumu” cīņā pret aptaukošanos, palielina pankreatīta, zarnu obstrukcijas un “kuņģa paralīzes” iespējamību pacientiem, kas nav diabēta slimnieki.

Hloja Kardašjana ar māsām