TV
2024. gada 28. jūnijs, 16:44

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Kerkira atklāj savu vēl nepiepildīto sapni - viņa grib doties reidā ar pašvaldības policiju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova "Ģimene burkā" dalībnieki Edgars un Kerkira Graudiņi devušies pavadīt laiku kādā viesnīcā, kur Kerkira atklāj savas slēptākās ieceres. Tās izraisa vīra Edgara smieklus un komentārus.

Izrādās, ka Kerkirai ir kāds nepildīts sapnis, kuru ļoti vēlētos īstenot. “Zini, par ko es domāju? Man ir jāizdomā, ko es vēl varētu iemācīties. Ko tādu, par ko es sen jau esmu domājusi un gribējusi izdarīt. Es varētu aiziet uz pašvaldības policiju, piedalīties vienā reidā,” atklāj Kerkira Graudiņa.

Tikmēr šova zvaigznes vīrs Edgars kļūst visnotaļ uzjautrināts par sievas neparasto ideju. “Reids un Kerkira. Man liekas, ka tas ir kaut kas spontāns, neveikls izdomājums. Kā tu vari tik tālu aizdomāties? Tev dzīvē trūkst piedzīvojumu? Tevi aizsūtīs uz Maskačkas alkašu rajonu, un tev būtu jādabū to mērkaķi iekšā mašīnā. Tev čuriņa būtu biksēs, aste būtu kājstarpē un krūmos iekšā! Tikai sandales redzētu!” smejas Edgars Graudiņš.