Trakā pasaule
2024. gada 17. maijs, 13:13

"Dabūs pa di**u!" - šovā "Ģimene burkā" Kerkiras Graudiņas vīrs ir šokā par sievas izvēlēto svētku tērpu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova “Ģimene burkā” dalībniece Kerkira Graudiņa savas dzimšanas dienas svinībām gatavojas ar vērienu un gatavo īpašu pārsteigumu saviem viesiem, tomēr lielākais pārsteigums jau ir tas, kādā izskatā un tērpā svētku viesi tiek sagaidīti, par ko īpaši liels izbrīns ir Kerkiras vīram Edgaram.

Kerkiras svētku tērps pārsteidz visus – šova dalībniece uzvilkusi drānas, kurās skaidri redzama ne vien knapi piesegta pēcpuse, bet arī krūšu gali.

Kamēr gaviļniece virtuvē pļāpā ar draudzeni, mājās ierodas Kerkiras vīrs Edgars, kurš steidz apsveikt sievu ar ziediem un dāvanu, taču kļūst vai mēms, ieraugot viņas provokatīvo tērpu. Kerkira gan nepaliek atbildi parādā, redzot vīra reakciju: “Nu vai tad es tos implantus tāpat liku? Vajag vēl kādam parādīt!”

“Par to mums noteikti vēl būs diskusija. Ja mērķis bija izrādīties, nevis ieliki viņus savai labsajūtai, tad dabūs pa di**u!” pārskaities ir Edgars. “Tu negribi zvaigznītes uzlīmēt virsū? Citādi tu mani mulsini. Ne jau tas, ka es neesmu redzējis, vienkārši negaidīju tādu spērienu no debesīm.”