Trakā pasaule
2024. gada 17. jūnijs, 18:41

Šova "Ģimene burkā" dalībniece Kerkira Graudiņa aicina jaunās māmiņas savām meitām dot viņas vārdu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Raidījuma "Ģimene burkā" dalībniece Kerkira Graudiņa devusies pie draudzenes Sofijas, lai uz ķermeņa iemūžinātu savu vārdu un pastāstītu, kā mainījusies viņas dzīve pēc vārda maiņas.

“Ir patiesi daudz kas mainījies. Es aizgāju baigajā uzrāvienā,” par sava vārda spēku ir pārliecināta Kerkira Graudiņa. Tāpat viņa uzskata, ka Latvijā pašlaik ir vienīgā ar šādu vārdu (lai gan īstenībā Latvijā ir četras Kerkiras - red.). Jautāta par viņas mammas reakciju saistībā ar jauno vārdu, Kerkira atklāj: “Sākumā varēja just, ka mamma ir nedaudz apvainojusies, ka esmu izlēmusi mainīt vārdu, bet pašlaik viņa ir pieņēmusi manu lēmumu, atbalsta un redz to rezultātu, kāds ir tagad.”

“Cilvēki mēdz izvēlēties bērnu vārdus, skatoties pēc aktieriem, dziedātājiem, kuri viņam patīk, tāpēc man ir sajūta, ka tas vārds ceļos tālāk un būs vēl Kerkiras. Es gribētu, lai māmiņas savām meitām dotu manu vārdu, jo, manuprāt, es esmu tāds dzīvais piemērs, kur var redzēt, kādas ir Kerkiras - drosmīgas un iet pa dzīvi pilnu krūti!" pārliecināta ir šova zvaigzne.

Kā zināms, Kerkira iepriekš bija godājama par Līgu, taču sieviete pirms gada pieņēma lēmumu mainīt vārdu, jo nespēja ar to sadzīvot. Aizpildot iesniegumu par vārda maiņu, kā vienu no iemesliem Līga minēja, ka nespēj iekļauties sabiedrībā ar esošo vārdu: "Es nevaru iekļauties sabiedrībā ar vārdu Līga. Es nevaru! Es ļoti atvainojos."