1dienas
21stundas
42minūtes
21sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

"The Sound Poets" koncerts VEF kvartālā

Trešdien, 12. jūnijā, aizvadīts "The Sound Poets" koncerts VEF kvartālā.

Mūzika

Foto: skanīgi aizvadīts "The Sound Poets" koncerts VEF kvartālā

Jauns.lv

Trešdien, 12. jūnijā, "VEF kvartālā", Rīgā izskanēja  latviešu indīpopa grupas "The Sound Poets" koncerts.

Foto: skanīgi aizvadīts "The Sound Poets" koncerts...

Vārtu atvēršanas brīdī laikapstākļi nelutināja apmeklētājus, taču pasākuma teritorijā – VEF Vasarnīcas 2. stāvā - bija iespēja darboties papīra laboratorijā "OPEN LAB", no kraftpapīra veidojot cepures, ziedus, vainagus un rotaslietas,  šo iespēju daudzi apmeklētāji ar prieku izmantoja.

Līdz ar pirmajiem vakara saules stariem uz skatuves kāpa jaunā dziedātāja Avéi, kura plašākai publika pazīstama kļuva, piedaloties konkursā "Balss pavēlnieks" un "X Faktors", kā arī ar dalību 2023. gada “Eirovīzijas” nacionālajā atlasē, ar dziesmu “Let me go” iegūstot 5. vietu.

Vakara galvenie mākslinieki - grupa "The Sound Poets' - uz skatuves kāpa pulksten 21."The Sound Poets" savā mūzikā apvieno akustiskā skanējuma trauslumu un kosmisku plašumu. Tieši koncertos, kur notiek dzīvā enerģijas apmaiņa ar klausītājiem, grupas mūzikas spēks apliecinās visspilgtāk. 

Koncerta apmeklētājus sagaidīja un vakaru vadīja aktieris Kaspars Dumburs. Teritorijā darbojās VEF Bārs un food court zona, piedāvājot gan saldus, gan sāļu street food ēdienus un dzērienus.