foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Princis Harijs saņem mīlīgu padomu, kā salabt ar tēvu karali Čārlzu
Princim Harijam ir ieteikts izmantot Ārčiju un Lilibetu, lai izlīgtu ar karali Čārlzu.
Slavenības
2024. gada 11. jūnijs, 06:53

Princis Harijs saņem mīlīgu padomu, kā salabt ar tēvu karali Čārlzu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princis Harijs tiek mudināts salīgt mieru ar karalisko ģimeni, īpaši ar savu slimo tēvu karali Čārlzu III.

Izdevums “Daily Express UK” citējis karaļnama eksperta Roberta Hārdmana ieteikumu, kā Harijam visātrāk un nesāpīgāk izlīgt ar savu tēvu. Eksperts ierosinājis Saseksas hercogam uz Lielbritāniju atvest savus bērnus Ārčiju un Lilibetu, jo karalis izmisīgi vēlas satikt abus jaunākos mazbērnus. Hārdmans uzskata, ka sievas Meganas Mārklas un abu bērnu atvešana uz Angliju būtu pirmais solis pretī izlīgumam un attiecību “normalizēšanai” ar karali. “Tiklīdz tas notiks pirmoreiz, vairs nebūs tik nozīmīgi, kad notiks atkal. Tas būtu solis pretī kaut kam,” norādījis eksperts.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon
83

Princis Harijs dzimtenē bija ieradies aizvadītajā mēnesī, kad atzīmēja “Invictus Games” spēļu 10. gadadienas pasākumus. Savukārt Megana ar bērniem nav bijusi Anglijā kopš 2022. gada. Jūnijā viņa pavadīja Hariju uz karalienes Elizabetes II valdīšanas Platīna jubilejas pasākumiem Londonā un tika uzņemta ļoti vēsi. Kad Harijs un Megana ieradās uz dievkalpojumu Svētā Pāvila katedrālē karalienes, pūlis ūjināja, viņus ieraugot, turklāt visu četru svinību dienu laikā viņiem bija iedalīta vien otršķirīga loma. Dievkalpojums bija vienīgais publiskais pasākums, kuru Saseksi bija ielūgti apmeklēt. Savukārt katedrālē viņiem bija ierādīta vieta otrajā rindā un atstatus no tēva Čārlza un brāļa Viljama, kurus viņiem pat netika dota iespēja pasveicināt.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon
45

Tā paša gada septembrī Harijs un Megana atkārtoti ieradās Londonā. Šoreiz - lai pēdējā gaitā pavadītu karalieni. Taču Megana nebija līdzās vīram, kad viņš pērn maijā apmeklēja karaļa Čārlza kronēšanas ceremoniju Vestminsteras abatijā.

Megana Mārkla karalienes Elizabetes II bērēs

gallery icon
26